DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zamansız yeni yıl hediye rehberi

    Zamansız yeni yıl hediye rehberi
    10.11.2020
    A+
    A-

    Stil sahibi, sürdürülebilir ve mutlu eden yeni yıl hediye seçenekleri  vitruta. com’da!

    Yeni yıl yaklaşıyor! 2021 ile gelen yenilenme isteğini ve sevdiklerinize eşlik edecek hediye alternatiflerini vitruta. com adresinde bulabilirsiniz.

     

    İkonik ve Fonksiyonel: Fjällräven Kanken Koleksiyonu

    Vitruta ailesinin yeni üyesi Kånken Totepack gündelik hayatında fonksiyonel ve pratik aksesuarları tercih edenler için harika bir yeni yıl süprizi olacak. Bu yeni tote modeli, 13 inçlik bir bilgisayarı rahatça taşıyabilmeniz için yastıklı bir tabana bile sahip.

    İkonik Kånken Totepack sırt çantasının yeni mini modeli ise hem küçük bir omuz çantası hem de sırt çantası olarak kullanılabiliyor.

    Kånken Ailesinin en sevilen küçük boyutlu ve çok fonksiyonlu modeli ise Kånken Sling Bag elde taşınabilir olmasının yanında hem boyundan asılarak hem göğüs çantası hem de bel çantası olarak sevdiklerinizin her anına eşlik edebilecek. Ayrıca Kånken Essentials koleksiyonundan laptop ve iPad kılıfı, anahtarlık, beslenme ve seyahat çantaları ile cüzdanlar, kuşkusuz Kånken tutkunları için harika bir yeni yıl sürprizi olacak.

    Zamansız Rains Yeni Sezon Koleksiyonu

    2021 sokak stil esintisini Rains Belt Jacket’in yumuşak ve rahat kesimi ile karşılamaya ne dersiniz?  Tüm rahatlığıyla vücudu saran tasarımı ile son derece minimal bir stile sahip bu ceket unutulmaz bir hediye alternatifi olacak.  

    Asla modası geçmeyecek parçalar arasında yer alan Rains Trekker Jacket, sevdiklerinizi beklenmedik hava koşullarından korumanız için birebir. Hediyenize Rains’in Puffer Hat’ini eklerek sevdiklerinizi kışın sert hava koşullarına hazırlamaya ne dersiniz? Nefes alabilen ve su geçirmez kumaştan üretilen bu Rains Thermal şapkalar, polar bir astara ve ayarlanabilir kayışa sahip.

    Günlük kullanım için zamansız bir hediye tercihi: RAINS Backpack Mini. Klasik RAINS Backpack modelinin minimalist ve modern tasarımı her yaştan, herkese en iyi hediye olmaya aday. Klasik sırt çantasına kentsel bir bakış getiren Backpack Miniler manyetik kapaklar ve ayarlanabilir kayış tasarımıyla pratik bir kullanım sunuyor.

    Sokak modasına göz kırpan Rains’den MSN Bag Mini, en fonksiyonel hediye. Tüm sezonların gözde çantalarından biri olmaya olan MSN Bag Mini kullanım kolaylığı ve pastel tonlarıyla sevdiklerinize enerji veriyor. Geleneksel okul sırt çantasından esinlenen MSN Bag Mini dokuma kayışlara ve Rains’e özgü karabina detaylara sahip.

    Sevdiklerinizi ısıtacak örme kazaklar, oduncu gömlekler ve aksesuarlar

    Yeni yılda geleneksel İskandinav balıkçılarından esinlenen tasarımlarla hediye seti oluşturmaya hazır mısınız?

    Dış mekanlarda mükemmel işlevselliğe sahip Fjällräven gömlekler İskandinav folklorundan esinlenerek tasarlandı. Bu ekose desenli gömlekler hem şık hem de pratik bir görünüm sağlıyor. Fjällräven’in göz kamaştırıcı kazaklarından bir diğeri ise Ovik Nordik Sweater, soğuk günlerde size ve sevdiklerinizi sıcak ve rahat hissettirecek.

    Hediyelerinizi yünden tasarlanmış yumuşak ve uzun ömürlü Fjällräven Snow Ball berelerle tamamlayın. İskandinav desenlerine sahip bu ponponlu bere ile kışın tadını çıkarın.

    Kazaklarda minimal ve pastel dokunuşun adresi: Selected

    Selected’in sevilen Bailey Knit Slit O-Neck örme kazakları rahat dökümlü olma özelliği ve pastel tonları sayesinde şıklık her an yanınızda. Tamamen yünden üretilen ekose desenlere sahip uzun ve uçları püsküllü Tope Wool Check atkılarla tamamlayabileceğiniz yeni hediyeniz şimdiden hazır!

    Kullanışlı ve her mevsim geçişinde American Vintage hırka ve kazakları yeni yıl hediyeniz için kurtarıcı parçası olmak için sırada. Pastel tonlarının dikkat çektiği American Vintage yeni kış koleksiyonu görünümünüze rahatlık ve şıklık katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.