DOLAR 32,5947
EURO 34,8147
ALTIN 2496,872
BIST 9455,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zeki Celep: Cumhur İttifakı ile Türkiye yeni bir döneme girdi

    Zeki Celep: Cumhur İttifakı ile Türkiye yeni bir döneme girdi
    25.06.2018
    A+
    A-

    İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep

     Öncelikle 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçim Sonuçları ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Aziz milletimiz yüzde 87,5 gibi rekor katılımla sandığa giderek tercihini yapmış ve iradesini istikrardan yana kullanmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk lideri seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis çoğunluğunu elde eden “Cumhur İttifakı” ile Türkiye yeni bir döneme girmiştir. Bu seçim neticesinde milletimiz kazanmış, Türkiye kazanmıştır.

    Bugünden sonra Türkiye’nin önünü daha aydınlık görüyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda Kanal İstanbul, yerli otomobil, savunma sanayi, yeni hava alanı, üçlü tüp geçit, nükleer santraller ve teknoparklar gibi makro projeleri hızla hayata geçirilecektir. Bu cümleden olarak, ülkemizin, istikrarlı büyümesini sürdürüp, yakın gelecekte dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğine olan inancımız tamdır.

    İhlas Yapı olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yeni yatırım fırsatlarını da yakından takip edip, güçlenen Türkiye’ye de biz de yerimizi almayı hedefliyoruz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.