DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zeminde parlayan yıldız

    Zeminde parlayan yıldız
    02.09.2020
    A+
    A-

    İç mekan tasarımında zemin döşemesinin seçimi anahtar unsurların başında geliyor. İyi tasarlanmış bir zemin,  hem altyapı hem estetik açıdan dekorasyonu güçlendirirken alanı karakterize etmenin temel dinamiğini oluşturuyor. DesignFloor parlak parke koleksiyonu, kendi ışığını üreten yapısıyla mekana en uygun ışığı kurguluyor ve ahşap dokusunun kişilikli görünümü ile doğayı evinize taşıyor. Tüm DesignFloor parke ürünleri gibi orman belgelendirme onay programı PEFC sertifikasına sahip olan parlak parkeler, düşük karbon emisyonu ile ekolojik dengenin koruma altına alınmasına da yardımcı oluyor.

    Doğal ışığı yüzeyinde tüm zarafetiyle yansıtan DesignFloor Falquon Parlak Parke serisi, yelpazesinde bulundurduğu canlı renk skalasındaki ürünler ve DesignFloor’un yenilikçi çizgisi ile kendi kimliğine sahip iç mekanlar oluşturuyor. Bu sayede dekorasyonun izi zeminde de sürerken ahşap dokunun cezbedici görünümü mekanı etkisi altına alıyor.

    Hem minimal hem de maksimalist çizgilere uyumlu bir zemin tasarımı

    DesignFloor Parlak Parke koleksiyonu 10 farklı tasarım alternatifi içeriyor. Cilaya ihtiyaç duymaksızın kalıcı parlak yüzeye sahip olmaları tasarımların ortak özelliği iken bu seçkin koleksiyon geniş renk skalasında modern, vintage ve klasik tasarımlar barındırıyor. Parlak parkeler, maksimalist üslupların yanı sıra daha az eşya yoğunluğuna sahip minimalist tarzlarda da tamamlayıcı bir efekt yaratıyor. Ağırlıklı olarak konutlarda tercih edilen parlak parkeler; bohem sitilin modern versiyonlarını içeren Urban Boho ya da temiz, minimal çizgiler ve malzemelerle karakterize Mid Century Modern gibi güneş ışığını mekana dahil eden, dinamik ve eklektik iç mekan konseptlerini güçlendiren bir zemin tasarımı sağlıyor.

    Düşük karbon ayak izi ile doğaya saygı

    Dış mekanın ferahlığını iç mekana taşıyan DesignFloor parlak parkeler, 10 yıl ürün garantisi sayesinde kalıcı parlaklığı uzun kullanım ömrü ile birleştiriyor. 8 mm kalınlığa sahip plakalar, pratik montaj özelliğinin yanı sıra bakım ve temizlik kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Tüm DesignFloor ürünleri gibi CE ve PEFC sertifikalarına sahip olan parlak parkeler, sürdürülebilirlik kapsamında kişisel karbon ayak izinin minimumda tutulması sağlanıyor. Parlak parkeler, AC4 aşınma tabakası ve 32. sınıf dayanıma sahipken sistre cila gerektirmeksizin yıllara meydan okuyan bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.