DOLAR 32,5342
EURO 34,9043
ALTIN 2439,002
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zeynep Zor: Eskiden daha hareketli tatilleri severdim

    Zeynep Zor: Eskiden daha hareketli tatilleri severdim
    10.07.2021
    A+
    A-

    Bu yaz ki tatil planlarından bahseden Zeynep Zor “Bu yaz her zaman olduğu gibi benim de çocukluğumun geçtiği Bozcaada’ya gideceğiz. Yazlığımızda Aslan’la vakit geçirdikten sonra sırasıyla Bodrum, Çeşme ve Göcek rotalarımız arasında. İkinci doz aşımızı olduktan sonra Ağustos sonu gibi yurt dışına da çıkmayı düşünüyoruz” dedi.

    Unutamadığı tatil anısını da MAG okurları ile paylaşan Zor, “Disneyland’da geçirdiğimiz Cadılar Bayramı’ydı. Herkesin en çok özenerek kutladığı yerlerden biriydi ve kendimi gerçek bir masalın içinde gibi hissetmiştim, büyülü bir andı. Eskiden daha hareketli tatilleri severdim şimdi ise tek hayalim sakin bir tatil yapmak. Bu yıl tatilden tek istediğim bütün gün yemek, içmek, güneşlenmek ve hiçbir şey düşünmemek” dedi.

    Tatil rotalarından en sevdiği yerleri de dile getiren Zeynep Zor, “ Türkiye’de en sevdiğim tatil yerleri; Bozcaada, Bodrum, Göcek, Kaş ve Çeşme… Yurt dışında ise; İsviçre Alpleri, İtalyan Alpleri, Dolomiti, Paris ve Los Angeles’ı çok seviyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

    Bu yaz tatil planlarınız nelerdir?

    Bu yaz her zaman olduğu gibi benim de çocukluğumun geçtiği Bozcaada’ya gideceğiz. Yazlığımızda Aslan’la vakit geçirdikten sonra sırasıyla Bodrum, Çeşme ve Göcek rotalarımız arasında. İkinci doz aşımızı olduktan sonra Ağustos sonu gibi yurt dışına da çıkmayı düşünüyoruz.

     

    Unutamadığınız tatil anısı nedir?

    Unutamadığım tatil anılarından biri, Disneyland’da geçirdiğimiz Cadılar Bayramı’ydı. Herkesin en çok özenerek kutladığı yerlerden biriydi ve kendimi gerçek bir masalın içinde gibi hissetmiştim, büyülü bir andı.

     

    Tatile dair hayallerini nelerdir?

    Eskiden daha hareketli tatilleri severdim şimdi ise tek hayalim sakin bir tatil yapmak. Bu yıl tatilden tek istediğim bütün gün yemek, içmek, güneşlenmek ve hiçbir şey düşünmemek.

     

    Türkiye’de ve dünyada en sevdiğiniz tatil yerleri…

    Türkiye’de en sevdiğim tatil yerleri; Bozcaada, Bodrum, Göcek, Kaş ve Çeşme… Yurt dışında ise; İsviçre Alpleri, İtalyan Alpleri, Dolomiti, Paris ve Los Angeles’ı çok seviyorum…

     

    Bu yılki tatil bavulu favorileriniz…

    Caelum marka bal özlü saç yağı ve shimmering jel… Tabi ki hasır şapkalar ve günlük stile uygun desenli minik çantalar olmazsa olmazlarım…

     

    Zaman geçirmekten en çok keyif aldığınız tatil partnerleriniz kimler?

    Eşim Alkan ve oğlum Aslan en iyi tatil partnerlerim. Bir de çok sevdiğimiz bir arkadaş grubumuz var onlarla da tatil yapmak çok keyifli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.