DOLAR 32,267
EURO 34,7514
ALTIN 2399,43
BIST 10174,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zeytin ağacı altında erkeklere bir siesta rahatlığı; L’OCCITAN EAU DE TOILETTE

    Zeytin ağacı altında erkeklere bir siesta rahatlığı; L’OCCITAN EAU DE TOILETTE
    10.05.2018
    A+
    A-

    Provence’in kokularını çağrıştıran genel, fakat bir o kadar da karmaşık bir koku L’Occitan. Kısa zamanda erkekler kadar kadınların da beğenisini kazanan parfüm, lavanta tarlalarının yoğun maviliğini, Roussillon’un topraklarının kırmızılığını, cildi yakan güneşi, zeytin ağacı gölgesindeki siestaları yansıtıyor.

    Sarp ve mis kokulu L’Occitan’ın üst notalarında karabiber, lavanta orta notalarında muskat, tarçın, alt notalarında ise tonka fasülyesi bulunuyor.

    L’OCCITANE – L’OCCITAN
    TIRAŞ SONRASI KREMİ

    Bu ferahlatıcı Tıraş Sonrası bakım kremi, tıraş sonrası maksimum korumayı garanti ediyor. Tahriş ve kuruluğu önlüyor. Cildi yumuşatıyor ve L’Occitan kokusuyla hafifçe kokulandırıyor.

    L’OCCITAN DUŞ JELİ
    Spor çantasında ya da bavulunuzda ihtiyacınız olan tek ürün. Bu duş jeli cildi ve saçı nazikçe arındırıp temizlerken, arkasında Eau de L’OCCITAN’ın aromatik ve baharatlı kokusunu bırakıyor. Organik lavanta kokusu, yanmış odunun biberimsi kokusuyla karışır ve vücudu arındırırken saçlara da parlaklık kazandırıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.