DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zivella’dan ev-ofislere özel minimal tasarımlar

    07.09.2021
    A+
    A-

    Pandemi döneminin iyi olma hali ve minimal yaşam arayışı, Zivella’nın ev-ofisler için de yeni tasarımlar hayata geçirmesini sağladı. Mila Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar, evdeki çalışma ortamında sakinliği ve sadeliği arayanlar için ideal.

    Post-pandemik dönemin kullanım alışkanlıklarından ilham alan Zivella, ev-ofisler için de ürünler geliştirdi. Yeni koleksiyonu Mila içinde yer alan ev-ofis tasarımları arasında masa ve depolama üniteleri yer alıyor.

    Tasarımcı Adnan Serbest ve Zivella Tasarım Ekibi imzasını taşıyan ürünlerde minimalizmin sakinliği ve sadeliği ön plana çıkıyor.

    Herkes için tasarım yaklaşımı ile geliştirilen Mila koleksiyonunda yer alan ev-ofis ürünleri yalınlıkları ile dikkat çekiyor. Az ve öz malzeme kullanılarak geliştirilen ürünler, mekanların nefes almasını sağlarken, kullanıcıların sakin ve iyi hissetmelerine yardımcı oluyor.

    Ekonomik tasarımıyla herkesin ulaşabileceği fiyatlara sahip Mila koleksiyonunda yer alan ev ofis çözümleri kullanıcıların evlerindeki tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.

    İstenen renk ve ölçü kombinasyonuna sahip Mila’da ürünlerin birbirleri ile ilişkilendirilmesi sayesinde birçok model de oluşturulabiliyor.

    Zivella hakkında: Zivella’nın tasarım yolculuğu, ofisler, yeni nesil çalışma alanları ve mekanların değişen ihtiyaçlarına, yenilikçi ve insan odaklı çözümler sunmak amacıyla 1999 yılında başladı. İstanbul’da yer alan fabrikasında üretim yapan Zivella’nın, yurt içinde Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Konya ve Rize’de, yurt dışında ise Azerbaycan ve İngiltere’de toplam sekiz mağazası bulunuyor. İsveç, BAE, Fas, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Mısır, Suudi Arabistan’da temsilcilikleri bulunan Zivella, 37 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Zivella dünyaca ünlü tasarımcıları ve 200 kişilik ekibi ile yarattığı her üründe estetik, kalite ve özgün tasarım anlayışını bir üst seviyeye taşımak, var olduğu her alanda mükemmelliği yakalamak için çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.