DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zor kelimelerin sevimli kahramanı

    Zor kelimelerin sevimli kahramanı
    21.04.2021
    A+
    A-

    Kurabiye sabır videosu ile bir anda Türkiye’nin kalbini fetheden minik fenomen Aras Özadalı MAG 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dosya konusunun yıldızı oldu. 

     

    Babası ile çektikleri kelime alıştırma videoları ile tebessüm yaratan Aras, Çocuktan Al Haberi yarışmasının da sevilen simaları arasında yer alıyor. Sevimliliği ve akıllı sorularıyla kendisine hayran bırakan Aras, söylemeye çalıştığı kelimelerle de kahkahalara boğuyor. MAG Kids içeriğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Aras Özadalı, ilginç sorularıyla da dikkat çekiyor.

    Sosyal medyanın minik fenomeni aynı zamanda Çocuktan Al Haberi yarışmasının sevimli çocuklarından Aras Özadalı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı ve gelecek planlarını ailesinden dinledik…

     

    Aras hepimizin gönlünde taht kurdu. Sosyal medya yolculuğunuz nasıl başladı?

    Aile ve yakın arkadaşlarımıza açık sosyal medya hesabımız vardı. Aras’ın doğumundan itibaren orada paylaşımlar yapıyorduk. Geçen yaz kurabiye sabır testi videomuz kontrolümüz dışında önce mesajlarla, sonrasında da sosyal medyada hızla yayıldı ve bir anda viral oldu. Ardından çektiğimiz yeni videolar da beğenilince arkası geldi.

     

    Ailesi olarak gerçekleştirdiğiniz sohbetlerde Aras’ı çok güzel yönlendiriyorsunuz. Gelecek planlaması hakkında neler düşünüyorsunuz?

    Özgüvenli, sorumluluk sahibi, başarılı ve mutlu bir birey olması için çaba sarf ediyoruz. Sohbetlerimizde, videolarımızda Aras’ı sıkmayan eğlenceli ve öğretici içeriklere yer vermeye çalışıyoruz. Çekerken bir yandan da eğlenmesine önem veriyoruz. Onunla geçirilen zamanın miktarına değil, içeriğine ve kalitesine öncelik veriyoruz. İlerde de iyi bir eğitim almasını hedefliyoruz.

     

    Aras büyünce ne olmak istiyor? Meslekler ile ilgili en ilginç sorusu nedir?

    Gözlemlerimize göre bu yaştaki çocuklarda meslek seçimi günden güne değişiklik gösterebiliyor. İtfaiyeci, astronot, doktor gibi çocuklar arasında popüler meslekler bizde de zaman zaman listenin üst sıralarına tırmanıyor. Aras’ta şu sıralar aşçılık popüler gidiyor. Pizza, hamburger ve tabii ki olmazsa olmazımız kurabiye pişirme ve yeme üzerine bir eğilim var. Tabii yarın uyandığında bambaşka bir meslekle de karşımıza çıkabiliyor. Bir keresinde “Aşçılar pişirdikleri yemekleri yiyebilir mi?” diye ilginç bir sorusu olmuştu.

     

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Aras arkadaşlarına ne iletmek ister?

    Aras “Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan” diye şarkılar söyleyerek arkadaşlarının bayramını kutluyor. Bizler de sizler aracılığı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımızla kutluyoruz.

     

    Aras büyüdüğünde bu röportajı okuduğu zaman sizce neden mutlu olacaktır?

    Bizler çocukluğumuza ait foto, video veya anı görünce çok mutlu oluyoruz. Aras da böyle güzel kalıcı bir anısını göreceği için eminim çok mutlu olacaktır.

     

    Çocuktan Al Haberi programı nasıl gidiyor? İlerleyen dönemlerde yeni projeler olacak mı?

    Çocuktan Al Haberi çok güzeldi, çok eğlendik. Harika bir ekip ile çalıştık. Bu sezonu 50 bölüm ile tamamladık. Şimdilik ara verildi, yeni sezonda devam edecek mi bekleyip göreceğiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.