DOLAR 32,4994
EURO 34,5638
ALTIN 2498,328
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zorlu fayans temizliğine buharlı çözüm

    Zorlu fayans temizliğine buharlı çözüm

    Fayans gibi geniş yüzeylerin temizliğinde pek çoğumuz kimyasal temizlik malzemelerini kullanıyoruz. Oysa bu tür bir temizlik son derece zahmetli olduğu gibi sağlığımıza ve doğaya da zarar veriyor. Alman temizlik devi Kärcher, yüksek ısıdaki buhar basıncıyla, herhangi bir temizlik maddesi kullanmaya ihtiyaç duymadan, fayanslarda üstün bir temizlik ve hijyen sağlıyor.
    Fayanslar gibi geniş yüzeylerde temizliğin yanı sıra hijyen sağlamak da bir hayli zor olabiliyor. Özellikle derz aralarında biriken kiri, mutfak fayanslarındaki yağ ve yemek kalıntılarını, banyodaki sabun ve kireç artıklarını temizlemek için çoğu kişi güçlü deterjanların yanı sıra çamaşır suyu, kireç çözücü, tuz ruhu gibi kimyasal temizlik malzemelerini kullanıyor. Ancak bu kimyasal ürünler alerji, cilt ve solunum problemleri gibi birçok sağlık sorununa davetiye çıkarıyor. Üstelik çevreye de büyük zarar veriyor. Alman temizlik devi Kärcher, buharın gücüyle hem temizlik ve hijyen sağlıyor hem de sağlığınızı ve çevreyi koruyor. Kärcher’in buharlı temizlik makineleri, yüksek sıcaklıkta buhar püskürterek fayanslarda deterjan veya farklı kimyasal ürünler kullanılmasına gerek kalmadan pratik temizlik sağlıyor.Geniş bir uygulama alanına sahip buharlı temizlik makineleri, değişik aksesuarlarıyla fayans, taş, ahşap zeminler, laminant ve parke döşemelerde, hatta mutfakta ocak, aspiratör gibi temizlenmesi bir hayli meşakkatli yüzeylerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor.
    Hem temizlik hem hijyen sağlıyor

    Buharlı temizlik makineleri sadece kir, kireç, sabun kalıntıları gibi artıkları temizlemekle kalmıyor aynı zamanda hijyenik arınma da sağlıyor. Kärcher, yüksek ısıdaki buhar basıncının bakteri, alerjen ve mikropların yüzde 99,99’unu öldürdüğüne dikkat çekiyor. Su, sıcak buhar şeklinde püskürtüldüğünde çok düşük bir yüzey gerilimine sahip olduğu için en ince damlaların bile kirin altına süzülmesine izin vererek kiri yüzeylerden kolayca temizliyor. Buharlı temizlik makineleri 1 litre musluk suyundan 60 metrekarelik bir alanın temizliğini sağlayabilecek bir miktar olan 1700 litreye kadar su buharı üretebiliyor.
    Kärcher’in ürün yelpazesinde evlerde kolayca kullanılabilen üstün teknolojiye sahip çok sayıda buharlı temizlik makinesi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.