DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre, CAF Central Asia Fashion Show ile Asya’nın yıldızı oldu

    Zühre, CAF Central Asia Fashion Show ile Asya’nın yıldızı oldu
    20.09.2018
    A+
    A-

    16 – 18 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen CAF Central Asia Fashion Show, sektörün önde gelenlerini bir araya getirdi. Kazakistan’ın Almatı kentinde gerçekleşen ve modaya yön veren fuarın özel gösterisine muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre imza attı

    Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen Central Asia Fashion Show bilinen adıyla CATEXPO bu yıl moda sektörünün tüm kilit oyuncularını aynı platformda buluşturdu. 16 – 18 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Zühre, 2018-2019 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan birbirinden özgün tasarımlarını düzenlediği mini defile ile ziyaretçilerine sergiledi.

    Muhafazakar giyim sektörünün öncü markalarından Zühre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, 2018 yılında sektörde Türkiye’nin liderliğini güçlendirecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve CAF Central Asia Fashion Show’a katılarak pazar payını genişletecek bağlantılar kurduklarını belirtti.

    Global arenadaki konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz

    Kurulduğu günden bu yana muhafazakar giyim sektöründe büyüyerek faaliyetlerine devam eden Zühre’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, “Zühre olarak; muhafakazar giyim endüstrisindeki özgün çizgimizle global arenadaki konumumuzu güçlendirmeyi hedefledik. Türki Cumhuriyetler yoluyla Asya’ya açılmamızda CATEXPO bizim için çok etkili bir platform oldu. Fuarda yurt dışından gelen 150’den fazla uluslararası alıcı ile temas etme imkanı yakaladık. Halihazırda 4 kıtada 24 ülkede 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Yeni koleksiyon ve kreasyonlar üzerine yoğunlaşıp, dünyadaki pazar payımızı ve şube sayımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

     

    Fuar boyunca gerçekleştirilen ‘Business Programme’ çerçevesinde alıcılar, marka sahipleri ve toptancılar için iki günlük yoğun network toplantıları gerçekleştirildi. Çeşitli seminerler, focus grup çalışmaları, uzman ve analistlerin konuşması, önde gelen uluslararası ve ulusal ağ temsilcileri ile yapılan iş toplantıları sayesinde katılımcı firmalar sektördeki tüm yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladılar.

    Profesyonellerin iş bağlantılarının kurulması için ideal bir zemin yaratan CATEXPO Fuarı’nın İtalya, Fransa, Yunanistan, Portekiz, İspanya, Rusya, Türkiye, Letonya, Litvanya, İngiltere, Polonya, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Beyaz Rusya, Romanya olmak üzere 20’ye yakın ülkeden 150’den fazla ana katılımcısı bulunuyor ve ağırlıklı olarak Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Rusya ve BDT ülkeleri tarafından ziyaret ediliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.