DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre kadını ol, #göründüğümgibi mottosuyla farkını ortaya koy!

    Zühre kadını ol, #göründüğümgibi mottosuyla farkını ortaya koy!
    18.03.2020
    A+
    A-

    Zühre, yeni sezonda #göründüğümgibi mottosuyla hayatta farkını ortaya koymak isteyen kadınları kendini keşfederek tarzıyla yansıtmaya davet ediyor. Sarının her tonu, kiremit ve taş rengi, neon yeşil, siyahın organze ışıltıyla kombini, denim ve balon kol elbiseler bu sezonun en trend noktaları.

    2020 ilkbahar-yazında farklı görünümlerle kombinlenen bilen çok farklı tasarımlar sunan Zühre 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda dünyanın dört bir yanındaki kadınları içlerindeki ışıltının kaynağını bulacaklar. Farklı yaş gruplarının tercihlerine zengin koleksiyonu ile cevap veren Zühre, stil sahibi, cesur, özgüvenli, hoşgörülü, keşfetmeyi seven, neşeli ya da hareketli tüm kadınlarımızın ruhuna hitap ediyor.

    Ustalıkla hazırlanan kaliteli kumaşları ve özgün tasarımları ile Zühre, bu yıl şık b ir davette şıklığı ve kaliteyi tercih eden naif bir kadının romantik tercihlerine de abiye koleksiyonu ile yanıt veriyor.

    DETAYLARDA GİZLENEN KÜÇÜK SÜRPRİZLER

    2020 ilkbahar yazında, ışıltınızı yansıtmak için farklı süslemelerin bir araya gelmesiyle tamamlanan tasarımlar yalnızca seçkin detaylar sunmakla kalmıyor aynı zamanda yakından baktığınızda küçük sürprizler de sunuyor. Ferahlık hissi veren baharlık denim kumaşlar renkli boncuklarıyla kombine enerji katıyor.

    ÇİÇEKLER HER DAİM!

    Zühre Koleksiyonu karakterinizi yansıtan ve sembolik değerler taşıyan çiçek desenlerinden ilham alıyor. Benzersiz motif serileri; incelik ve zarafetin sembolü olan papatya, başarı ve sevgiyi simgeleyen kırmızı gelincik ve son olarak sıra dışı güzelliğin temsilcisi olan nergis zambağı ile kıyafetler bu baharda çiçek açıyor.

    Zühre 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile bireyselliğe vurgu! Yenilikçi tasarımlar, kişiye özel tasarlanmış bir görünüm oluştururken koleksiyondaki diğer parçalarla birlikte kullanabilen çok yönlü yepyeni görünümlere sahip olmayı sağlıyor. Bu sezon altın tonlarındaki zarif kaplar giyenleri kendilerine hayran bırakıyor.

    COOL TASARIMLARIN ÇARPICI ETKİSİ

    Zühre 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun cool tasarımları sezona çarpıcı bir his katıyor. Konforlu ve hareket etme özgürlüğü sağlayan detaylar olumlu ve doğal enerjinin gücünü uyandırıyor.

    SEYYAH RUHLARA SELAM

    Başrolünde enerjik neon renklerin ve farklı materyallerin bulunduğu Zühre
    2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu seyyah ruhlu tüm kadınları selamlıyor! Canlı renkleriyle sıcak bir yaz gününe eşlik eden parçalar farklı detaylarıyla kendi içinde bir matematiğe sahip! Farklı materyaller ve kumaşlarla tasarlanan kap ve tunikler ile kombinlenen konforlu pantolonlar seyyah ruhlu kaşiflere eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.