DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den toprak tonlarında sonbahar koleksiyonu

    Zühre’den toprak tonlarında sonbahar koleksiyonu
    10.09.2018
    A+
    A-

    Sonbaharın gelmesiyle yeni trendler de belli olmaya başladı. Bu sonbahar muhafazakar giyimde hem toprak tonları hem de doğanın naif ve sade renkleri ilgi görecek. Bu sezon Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda da toprak tonları ve sıcak kahve renklerle bütünleştirilmiş işlemeli ürünler öne çıkacak

    Havaların yavaş yavaş soğumaya başlamasıyla birlikte mevsimlikler de gardıroplardaki yerini alıyor. Sonbaharın zarafetini ve doğallığı taşıyan pastel ve toprak tonlar bu sezon tasarımlara ve çizgilere de yansıyor. Zühre, 2018 – 19 sonbahar sezonunda yer alan düz kesim ve toprak tonlarındaki modelleriyle sonbaharın ruhunu yeniden yansıtacak.

     

    Sonbahara özgü hazel tonlar

    Zühre’nin 2018 sonbahar sezonunda hazel tonları da trendler arasında. Koleksiyonda koyu tonlardaki işlemeli desenlerin yanı sıra, pul ve taş detaylı parıltılı formlar da öne çıkıyor. Koleksiyonlarında artık daha özgür ve cesur çizgilere de yer veren Zühre; yeni sezon koleksiyonuyla kadınların gardıroplarını sonbahara hazırlıyor.

     

    Her zevke uygun özgür ve iddialı koleksiyonlar

    Sonbahar modasının en sevilen ürünlerinden biri olan pardösüler, yerini ikili takım ve kaplara bırakıyor. Zühre’nin sonbahar koleksiyonunda; ikili takım ve tuniklerin yanı sıra pardösüden vazgeçemeyen kadınlar için de pek çok model yer alıyor. Koleksiyonlarında kombin tamamlayıcı parçaları da unutmayan Zühre, taba ve lacivert tonlardaki çanta modelleriyle kadınların öncelikli tercihlerinden biri oluyor. Zühre; monokromatik stil ile tek renkten oluşan takım ve salaş formlar sunarak, kadınlara sonbaharda bile özgür ve iddialı bir görünüm kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.