DOLAR 32,4241
EURO 34,5795
ALTIN 2384,936
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zümrüt rengin asaleti Rational Cambia ile mutfaklara geliyor

    Zümrüt rengin asaleti Rational Cambia ile mutfaklara geliyor
    05.05.2017
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı yaşam tarzını dünyaca ünlü mutfak markaları ile tek çatı altında toplayan AYT Home, Rational Cambia ile mutfaklara zümrüt rengin ayrıcalığını ve asaletini taşıyor.

    Yeşil hiç bu kadar güzel olmamıştı
    Uzun yıllardan beri doğanın ve asaletin simge renklerinden olan yeşil, zümrüt rengi tonu ile Rational Cambia mutfakla buluşuyor. İştah artıran, yeme zevki ile bütünleşen, sosyal bir renge sahip olan Rational Cambia mutfaklar, mevsimin canlılığını en yaratıcı şekilde mutfaklara taşıyor. Dikdörtgen ve kare tarzların birbiri ile olan uyumu yuvarlak hatlar ile birleştiriliyor. Detaylarda ve ana hatlarda kullanılan zümrüt yeşili, özel bir sonuç ortaya çıkartıyor.

    Özel, dikkat çekici ve uyumlu; Rational Cambia
    Her zaman yeni trendlere yön veren mutfak markalarından biri olan Rational, Cambia modelinde kullandığı zümrüt rengi ile farklı tarzını en etkili şekilde ortaya koyuyor. İstenilen şekilde her projeye adaptasyon sağlayan Rational Cambia, Pantone tarafından “Yılın Rengi” seçilen zümrüt yeşili tonu ile sezonun favori mutfağı oluyor. Hayat enerjisi yüksek, farklı tarzı ve yaşam kalitesi ile her zaman bir adım önde olmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Rational Cambia, yaşam alanlarına çok seçenekli ve canlı çözümler sunuyor.

    AYT Home bünyesinde bulunan, ödüllü ve yüksek kaliteye sahip mutfakları ile Rational, ayrıcalığın altına göz alıcı şekilde imzasını atıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.