DOLAR 32,4934
EURO 34,8169
ALTIN 2489,951
BIST 9542,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zyliss’den Swift Salata Kurutucusu

    Zyliss’den Swift Salata Kurutucusu
    28.09.2020
    A+
    A-

    Hem hafif yemekler hem de kilo kontrolü için sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli salatalar için malzemelerin tek tek yıkanması ve kurutulması gerekiyor. Zyliss Swift Salata Kurutucusu malzemelerin derinlemesine yıkanmasına yardımcı olurken aynı anda salatalardaki fazla suyun tümüyle atılmasına yardımcı oluyor. Size kalansa lezzetli salataların tadını çıkarmak oluyor. 

    Sunduğu pratik çözümleriyle mutfakta mucizeler yaratmanıza yardımcı Zyliss, Swift Salata Kurutucusu’yla sofraların vazgeçilmez menüsü olan salatalara en lezzetli imzaları atmanızı sağlayacak.

    Patentli teknolojisiyle daha kuru ve lezzetli salatalar

    Taze yeşillikleri derinlemesine yıkayan, salatada kalan fazla sulardan ve suyun salatada bıraktığı tatsızlıktan kurtulmanızı sağlayan Swift Salata Kurutucusu, kolay kullanım ve pratikliği ile birer salata şefine dönüşmenizi sağlayacak. Daha kuru ve daha lezzetli yeşillikler için Aquavent teknolojisi ile tasarlanmış patentli sepetiyle daha fazla hava akışı ve su tahliyesi sağlayan salata kurutucu, tek el ile bastırılarak kullanılan yapısıyla pratik bir kullanım sağlıyor.

    Rengiyle mutfağınızla uyumlu

    Kurulama sonrası salata servisi için de kullanılabilen kasesiyle birden fazla fonksiyonu bir arada sunan kurutucu, 5 litre kapasitesiyle tek seferde 4 ila 6 kişilik salatayı yıkamanıza ve kurutmanıza yardımcı oluyor. Kullanım sonrası bulaşık makinesinde kolayca yıkanarak kadınların işini kolaylaştıran salata kurutucu, 5 yıl garanti sunuyor. Yeşil rengiyle mutfağınızla uyum sağlayan kurutucu, zemine tutunmayı kolaylaştıran bandıyla da istenmeyen kazaların önüne geçiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.