DOLAR 32,3788
EURO 35,0515
ALTIN 2325,326
BIST 9105,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Çiçek detaylı Yataş nevresimlerle yatak odalarını düş bahçesine dönüştürün

    ​Çiçek detaylı Yataş nevresimlerle yatak odalarını düş bahçesine dönüştürün
    15.11.2017
    A+
    A-

    Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığını 41 yıllık deneyimiyle birleştiren Yataş, çiçek desenli yeni nevresim takımları ile sonbaharda yatak odalarına tazelik katıyor. Modern detayları çiçeklerin büyülü dünyası ile odaları düş bahçesine dönüştüren Fiore, Flora ve Violet Nevresim Takımları, yüzde 100 pamuk olma özellikleriyle de sağlığı ve doğallığı yataklara taşıyor.

    Yataş Bedding, sonbaharın gelişini çiçek desenleriyle karşılıyor. Farklı çiçek desenlerini modern yorumlarla yatak odalarına taşıyan Fiore, Flora ve Violet Ranforce Nevresim Takımları, yüzde 100 pamuk olmalarının yanı sıra 59 tel iplik dokumasıyla da nefes alan, uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sunuyor.

    Yatak odalarında Sonbahar Tazeliği

    Düş Bahçesi nevresim grubunda yer alan Fiore, Flora ve Violet Nevresim Takımları, doğadan ilham alınarak tasarlanan çiçek desenleri ile sonbahar renklerini yatak odalarına taşıyor.

    Taze kır çiçeklerini pastel ve degrade geçişlerle üzerinde taşıyan Fiore Nevresim Takımı, mavi tonuyla adeta kırları çevreleyen geniş gökyüzünü de yatak odalarına getiriyor.

    Turuncunun en cazibeli tonuyla beyazın uyumunu buluşturan Flora Nevresim Takımı, araya serpiştirilen kelebeklerle doğayı şık ve zarif bir şekilde yorumluyor.

    Menekşe rengi ve beyazın mükemmel uyumunu yansıtan Violet Nevresim Takımı ise sade ama bir o kadar da modern tasarımıyla huzurlu bir uykunun kapılarını aralıyor. Minimalist çizgilerden oluşan Violet Nevresim Takımı, yatak odalarına zarafeti davet ediyor.

    Tüm nevresim takımları çift yönlü kullanım özelliğinin yanı sıra yüzde 100 pamuk olmaları ve Ranforce kumaş dokumaları ile evlere sonbaharın asaletini ve doğasını getirmeye hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.