DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2 Aylık hobi eğitimleri ile kendi mutfağınızın şefi olun

    2 Aylık hobi eğitimleri ile kendi mutfağınızın şefi olun
    27.03.2017
    A+
    A-

    Ülkemize 20’den fazla ülkede başarı kazandırmış milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef’s Table Mutfak Akademisi’nin Nisan ayında başlayacak 2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi ya da 2 Ayda Hobi Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi ile tutkunuzu profesyonelliğe yakınlaştırın.

    8 Nisan Cumartesi – 2 AYDA HOBİ AŞÇILIK EĞİTİMİ (15:30-19:30) (1800 TL)
    Mutfağı içerisinde kaybolmadan yürüyebileceğiniz bir keşif dünyası haline getirmek için 8 hafta yeterli. Temel mutfak bilgilerine sahip olacağınız bu eğitim ile tariflere bağlı kalmadan kendi reçetelerinizi oluşturabileceksiniz. Profesyonel bakış açısı kazanabileceğiniz bu eğitim özel olarak tasarlanmış U düzendeki bireysel tezgahlarda veriliyor. Eğitmen şefi rahatlıkla görüp takip edebildiğiniz ve şefin sizinle birebir ilgilendiği bu düzende, Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler sizi mutfağın büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Son teknoloji teknik ekipmanlar ile donatılmış, pratik ve teorik eğitimin eş zamanlı verildiği bu eğitim sonunda yarattığınız tatlar ile başta kendiniz olmak üzere herkesi şaşırtmaya hazır olun.

    8 Nisan Cumartesi – 2 AYDA HOBİ PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK EĞİTİMİ (10:00- 14:00) (1600 TL)
    8 haftalık bu eğitim ile temel pastacılık ve ekmekçiliğin derin detaylarına ineceksiniz. Bir pastanın anatomisini keşfedecek, çikolataya hükmedebileceksiniz, ürünler sizi değil siz ürünleri şekillendireceksiniz. Son teknoloji teknik ekipmanları ve özel olarak tasarlanmış U düzendeki bireysel tezgahları ile akademide pratik eğitim verilirken eş zamanlı teorik eğitim desteği de sürekli sağlanıyor. Şef Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler tarafından verilen bu eğitim ile müthiş tatlar yaratmaya hazır olun.

    *Eğitimler haftada 1 gün 4 saatten hafta içi ve sonu seçenekleri olan program, toplamda 8 hafta (2 ay) sürüyor.

    Chef’s Table Mutfak Akademisi Hakkında:
    Ülkemizi 20’nin üzerinde ülkede başarı ile temsil eden ve uluslararası birçok organizasyona imza atan Şef Serkan Bozkurt’un mutfak sektöründe olması gereken uluslararası standartları tecrübesiyle birleştirmesi ve sektörü geliştirmek istemesi üzerine kurulmuştur. Akademi, kendini global standartlara taşımak isteyenleri hedeflerine ulaştırmayı ve gelişen dünya yapısına katkıda bulunacak profiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.