DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2018 yılında 5 bin cerrahi operasyon gerçekleştirildi

    2018 yılında 5 bin cerrahi operasyon gerçekleştirildi
    26.03.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Obezite ve Estetik Enstitüleri, yanında Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği ile de hizmet veren Nişantaşı Hastanesi, yeni konseptiyle geniş spektrumlu sağlık çözümleri sunmaya devam ediyor. 2018 yılında yaklaşık 5 bin cerrahi operasyonun yüzde 50’sinin estetik ve plastik cerrahi alanında gerçekleştirildiği Nişantaşı Hastanesi’nde bu sayının yüzde 70’ini yurtdışından gelen hastalar oluşturdu.

     

    Ortadoğu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Nişantaşı Hastanesi; Obezite ve Estetik Enstitüleri ile İstanbul’un merkezinde konuklarına sağlık hizmeti sunuyor. Hastane, Obezite Enstitüsü’nde obezitenin derecesi ve tipine bağlı olarak, bireyin yaşına, yaşam şekline göre değişik düzeylerde ağırlık kaybı sağlanması ve kilo hedefine sağlıklı yollardan ulaşılmasını sağlıyor. Obezite tedavisi sonrası ağırlık kaybıyla birlikte, hastanın sağlığının geliştirilmesi ve risklerinin azaltılmasına yönelik ağırlık yönetimine odaklanılıyor. Tedavi sonrası yaşam boyu obezite yönetimi ile hastalarına bu uzun süreçte destek oluyor.

     

    Yenilenen hastane konsepti ile ilgili açıklama yapan Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, “Nişantaşı Hastanesi bünyesinde yer alan ve Türkiye’de bir ilk olan Obezite Enstitüsü ile obeziteyi yaşam boyu kontrol altında tutan yeni yaklaşımlarla hizmet vermeye başladık. Bunun yanı sıra geçen yıl kurduğumuz Estetik Enstitüsü yaklaşımıyla estetik ve plastik cerrahi alanında da en yeni teknolojiler ve deneyimli cerrahlarımızla göz alıcı başarılara imza atıyoruz. 2018 yılında toplam 5 bin cerrahi operasyon gerçekleştirdik. 2019 yılında özellikle çağın sorunu olan obezite yanında estetik ve plastik cerrahi ile saç ekimi alanlarına yoğunlaşmayı ve yenilenen konseptimizle büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.