DOLAR 32,5656
EURO 34,8968
ALTIN 2439,5
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    25 ülkeden 400 katılımcı ‘Sürdürülebilir Gelecekte Cam’ı konuşacak

    25 ülkeden 400 katılımcı ‘Sürdürülebilir Gelecekte Cam’ı konuşacak
    30.10.2019
    A+
    A-

    Cam sektörünün duayenleri Şişecam Uluslararası Cam Konferansı’nda bir araya gelecek

    Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu, 33 yıldır düzenlediği Cam Sempozyumlarındaki tecrübesiyle bu yıl Şişecam Uluslararası Cam Konferansı’nı hayata geçirmeye hazırlanıyor. 34’üncü Şişecam Cam Sempozyumu ile eş zamanlı olarak 21-22 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan uluslararası konferansın ana teması “Sürdürülebilir Gelecekte Cam: Olasıyı Başarmak…” olacak. Toplamda 25 ülkeden 400’ün üzerinde araştırmacı, bilim adamı ve sektör profesyonelini bir araya getirecek olan konferansta camın geleceği ve yeni teknolojiler konuşulacak.

    28.10.2019 – Camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, 33 yıldır düzenlediği Cam Sempozyumlarındaki tecrübesiyle bu yıl hayata geçireceği Şişecam Uluslararası Cam Konferansı’nı 21-22 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenleyecek. 34’üncü Şişecam Cam Sempozyumu ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek uluslararası konferansın ana teması ise “Sürdürülebilir Gelecekte Cam: Olasıyı Başarmak…” olacak.

    Camın geleceği ve yeni teknolojilerin konuşulacağı ve toplamda 25 ülkeden 400’ün üzerinde araştırmacı, bilim adamı ve sektör profesyonelinin katılacağı uluslararası konferans kapsamında “Enerji, Çevre ve Sürdürülebilirlik”, “Dijitalleşme, Veri Analitiği ve Süreç Takibi”, “Cam Sektöründe Gelişmekte Olan Trendler ve Teknolojiler”, “Tasarım”, “İnce Film Kaplama ve Geniş Alan Kaplama Teknolojileri” gibi birçok konuda paralel oturumlar gerçekleştirilecek.

    CelSian, Glass Service, Schneider Electric/Eurotherm, AMETEK Land, RHI-Magnesita ve SEFPRO gibi sektöründe lider şirketlerin düzenledikleri alt oturumların yanı sıra konferans öncesi 20 Kasım 2019 tarihinde düzenledikleri eğitimlere de ev sahipliği yapacak olan etkinlik boyunca cam sanayini daha ileriye taşıyacak projeler tartışılacak.

    Uluslararası Cam Komisyonu’nun yıllık toplantılarına da ev sahipliği yaptı

    Dünyanın cam ev eşyasında üçüncü, cam ambalaj ve düzcamda beşinci büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Topluluğu’nun bu yıl uluslararası bir kimlik kazandırarak düzenlediği konferansın temelini oluşturan cam sempozyumlarının ilki “Bilgi paylaştıkça çoğalır” prensibi doğrultusunda 1985 yılında düzenlenmişti. Şişecam Cam Sempozyumları dünyada cam biliminin en saygın kuruluşu olan ve toplamda 33 ülkenin temsil edildiği Uluslararası Cam Komisyonu’nun (International Commission on Glass – ICG) yıllık toplantılarına da bugüne kadar üç kez ev sahipliği yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.