DOLAR 32,567
EURO 35,0005
ALTIN 2427,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    3. havalimanı bitmeden konut fiyatlarını etkiledi

    3. havalimanı bitmeden konut fiyatlarını etkiledi
    06.03.2017
    A+
    A-

    sahibinden. com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

    sahibinden. com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son 3 senede en büyük değişimin görüldüğü ilçe, yüzde 72,2 artış ile Arnavutköy oldu ve ortalama metrekare fiyatı 2.612 TL olarak belirlendi. Kiralık konutlarda yaşanan artış ise daha az oldu. İlçede kiralık konutlarda metrekare fiyatları yüzde 6,4 oranında yükselerek 8 TL’ye ulaştı.

    Çatalca’da ise satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son 3 senede yüzde 55,7 oranında artış oldu ve ortalama metrekare fiyatı 2.223 TL olarak belirlendi. İlçedeki kiralık konutlarda metrekare fiyatları ise yüzde 35,8 arttı ve ortalama 8 TL oldu.

    3.havalimanın geçtiği bir diğer ilçe olan Eyüp’te ise satılık konutlarda metrekare fiyatları son 3 senede yüzde 50,2 oranında artarak 5.437 TL’ye ulaştı. Kiralık konutların metrekare fiyatlarındaki artış ise yüzde 11,5 ile ortalama 17 TL oldu.

    sahibinden. com hakkında
    Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. Ekim 2016’da ayda 40,7 milyon aktif kullanıcının, 241 milyon kez ziyaret ederek, 7 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 460 çalışanı, 5 milyona varan aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.