DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    3. İstanbul Başakşehir’de lansmana özel ek yüzde 5 indirim

    3. İstanbul Başakşehir’de lansmana özel ek yüzde 5 indirim
    28.09.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un yeni yaşam merkezi Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’ de rezidans etabı satışa çıktı. Lansmana özel yüzde 5 ilave indirimle satışa sunulan 3. İstanbul Grand Rezidans’ta, büyüklükleri 76 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen 140 adet rezidans bulunuyor. Fiyatların 299 bin TL ila 773 bin TL arasında değiştiği projede yüzde 5 peşinat ile rezidans sahibi olmak mümkün…

    Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı’nın Başakşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği 3. İstanbul Başakşehir projesinde Grand Rezidans etabının satışları başladı. 3. İstanbul Grand Rezidans’ın tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantı Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal ile Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

    TESLİMLER 2019 SONUNDA

    Toplantıda konuşan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal, İstanbul’da örnek bir şehircilik anlayışıyla geliştirilen Başakşehir bölgesinin yıldızının her geçen gün daha fazla parladığının altını çizerken, 3. İstanbul Başakşehir projesinin de benzersiz konumu ve avantajlı fiyatlarıyla yatırımcıların büyük ilgisini çektiğini söyledi. Proje kapsamında satışına başladıkları yeni etabın da özellikle avantajlı ödeme planıyla büyük ilgi göreceğine inandıkları ifade eden Mahmut Akbal şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar yaptığımız tüm projelerde kalite ve değer açısından çıtayı çok yükseğe taşıdık. Şimdi bu bilgi ve tecrübeyi 3. İstanbul Grand Rezidans’ta da hayata geçirmek için düğmeye bastık. İstanbul’un en prestijli projelerinden biri olacak Grand Rezidans’ı 2019 sonunda teslim etmeyi hedefliyoruz. Kolay ödeme koşullarıyla bu projemizin yatırımcıları ilgi odağı haline geleceğine inanıyoruz.”

    FİRMA BÜNYESİNDE 60 AY SIFIR FAİZ

    Türkiye’nin en önemli projelerinden birine imza attıklarını belirkten Seha Yapı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık da projeyle ilgili şu detayları aktardı: “Grand Rezidans’ın satışına bugün lansman ile start vermiş oluyoruz. Lansmana özel yüzde 5 ilave indirim sunulan 3. İstanbul Grand Rezidans’ta, büyüklükleri 76 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen 140 adet rezidans bulunuyor. Projemizde kuru temizlemeden resepsiyona kadar rezidans hizmetleri de ev sahiplerinin kullanımına sunulacak. Lansmana çok özel fiyatlarla yatırımcının karşısına çıkıyoruz. Fiyatlar kısa bir süreliğine 299 bin TL’den başlıyor, rezidans seçeneklerine göre 773 bin TL’ye kadar ulaşabiliyor. Projemiz için hazırladığımız ödeme planları da yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler için oldukça cazip. Peşin ödemede %15 indirim sunuyoruz. Projemizde banka kredisi kullanan müşterilerimiz için ise peşinat rakamı sadece yüzde 5. Kredi kullanmak istemeyen müşterilerimiz için ise 60 ay sıfır faiz kampanyamız devam ediyor.”

    BİR YIL DOLMADAN YÜZDE 20 PRİM YAPTI

    Rezidans etabı satışa sunulan 3. İstanbul Başakşehir projesiyle ilgili de genel değerlendirmelerde bulunan Ömer Saylık şu ifadeleri kullandı: “3. İstanbul Başakşehir projesi ile yatırımcılar için ne kadar doğru bir marka olduğumuzu kanıtladık. İlk lansmanı gerçekleştirdiğimiz Aralık 2016’dan bu yana, satıştaki 1’inci ve 2’nci etabın yüzde 60’ı satıldı. 3. İstanbul Başakşehir’in satışa çıkmış etaplarının, lansmandan bu yana yaklaşık yüzde 20’lik bir prim yaptığını gözlemliyoruz. Burada satışı yapılan konutların yüzde 15’inin ise yabancılar tarafından satın alınması, projemizin özellikle içinde bulunduğumuz coğrafya ve komşu ülkelerde de büyük ses getirdiğinin gösteriyor.”

    YABANCILARIN PROJEYE İLGİSİ SÜRÜYOR

    Toplantıda, 3. İstanbul Grand Rezidans’a yabancı ilgisinin de artarak devam ettiğine dikkat çeken Mahmut Akbal, Türkiye’nin yabancıya konut satışında da benzer bir tablonun oluştuğunu söyledi ve ekledi: “Bu sene ilk 8 ay konut satışında rekor yılı 2016’nın yaklaşık 65 bin üzerinde seyrettiğimizi görüyoruz. Keza yabancıya satışta da benzer bir tablo söz konusu. Yabancı yatırımcılara yönelik konut satışında geçtiğimiz yıla göre yaklaşık yüzde 10’luk bir artış var.”

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.