DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    42 Maslak’ta Kolektif House ile birlikten kuvvet doğuyor

    42 Maslak’ta Kolektif House ile birlikten kuvvet doğuyor
    09.08.2018
    A+
    A-

    Kolektif House, heyecanı ve enerjisi hiç tükenmeyen, başarının paylaştıkça artacağına inanan tüm freelancer, startup, yatırımcı, butik ve kurumsal şirketler ile her gün tasarlamak ve gelişmek için sanat, galerileri, açık hava sineması, tasarım dükkanları ve çok daha fazlasıyla birçok ihtiyaca karşılık veren 42 Maslak’ta kapılarını açtı.

    Maslak’ın her geçen gün değişip yenilenen sosyo-kültürel yapısını ve dünyada gelişen trendleri göz önünde bulundurarak genç ve dinamik ruha uygun konseptleri ile dikkat çeken 42 Maslak, Kolektif House’u da bünyesine katarak üretken, verimli, sosyal ve ekonomik çalışma alanları sunuyor.

    42 Maslak’ın 6, 7 ve 8. katlarında 4200 metre karelik alana konumlanan paylaşımlı çalışma ve yaşam alanı Kolektif House, 3 farklı tipte 94 özel ofisi, 170 adet paylaşımlı açık masası, cam tavanları, şömine köşeleri ve 280 metrekarelik terası ile yaşadığı yerden keyif almasını bilen, bunu da birbiriyle paylaşan kitleler için ideal bir ortam sunuyor. Kolektif House ayrıca PlayStation odası, nefes ve zihin eğitimi alıp meditasyon yapılabilen Soul Room’u, ilham veren ve birleştiren panellere, yoga eğitimlerine, müzik ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan 230 metrekarelik KoLounge etkinlik alanı, Eczacıbaşı, Nike, Unilever, Vodafone, Mercedes gibi markaların da tercihi KoRoom toplantı odalarıyla misafirlerinin kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini sağlıyor.

    Farklı sektörlerde, işini tutkuyla yapan insanları aynı çatı altında buluşturmak misyonuyla yola çıkan 42 Maslak, cesur, keşfetmeye açık, anlatmaktan çok dinlemenin gücüne inanan, işini aşkla yapan ve “Birlikten kuvvet doğar” diyen herkesi, Kolektif House’a bekliyor.

    ØKolektif House Üyelik Modelleri

    Hazır Ofis: Arzu edilen büyüklüğe göre değişken ve esnek olan, içinde aydınlatması, kliması ve sanldayesi gibi demirbaşlar dahil olan, gersini kendi zevkinize göre tasarlayabileceğiniz üyelik modeli.

    Gezgin: Bağlı olduğu lokasyondaki istediği ortak çalışma alanını kullanabilen, kendiliğinden ‘network’ imkanı sunan, etkileşime açık üyelik modeli.

    Sanal Ofis: Şimdilik sadece adresini dilediğini Kolektif House adresi olarak göstermek isteyen, posta ve kargoları bize emanet, adresler ve kalpler ortak üyelik modeli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.