DOLAR 32,5603
EURO 34,901
ALTIN 2435,202
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    7’den 70’e herkese hitap ediyor

    7’den 70’e herkese hitap ediyor
    15.11.2017
    A+
    A-

    Kütahya Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile Kütahyalılara kültür sanatı tüm renkleriyle yaşatıyor. Her hafta farklı bir faaliyet ile fark yaratan belediye, 15 Kasım Çarşamba günü ‘Karanlıkta Komedi’ yetişkin tiyatrosu ile haftayı açacak. 18 Kasım Cumartesi günü Orhan Karaağaç’ın moderatörlüğünde ‘Düşünce Atölyesi’ programında ‘Medya ve Algı Yönetimi’ konusu konuşulacak. Programa, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ile Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Hasan Öztürk konuk olacak. Pazar günlerinin vazgeçilmezi çocuk tiyatrosunda bu hafta ‘Kömür ve Pamuk’ tiyatrosu sergilenecek.

    Kültür Sanat sezonuna ‘Yeni Bir Şeyler Söylemek’ sloganıyla giriş yapan Kütahya Belediyesi, her hafta farklı bir etkinliği halkın beğenisine sunuyor. 7’den 70’e herkese hitap eden organizasyonlar ile sanatın her rengi Kütahya’da yaşanıyor. Alanında uzman kişileri her ay ‘Düşünce Atölyesi’ programında ağırlayan belediye, bu ay Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ve Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Hasan Öztürk’ü ağırlayacak. Tüm etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.