DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ABank ve The Commercial Bank’tan Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi

    ABank ve The Commercial Bank’tan Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi

    Son yıllarda Türkiye-Katar iş dünyası arasındaki yatırım ve finansman projelerinde etkin rolüyle dikkat çeken ABank ve The Commercial Bank, “EXPO Turkey By Qatar” etkinliğinin ruhu kabul edilen “Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi”ne sponsor oldu.

    Bu yıl 25. yılını kutlayan ABank ve Katar’ın ilk özel bankası, aynı zamanda ABank’ın tüm hisselerinin sahibi olan The Commercial Bank, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri ve yatırım fırsatlarını güçlendirmek amacıyla, 19-21 Nisan 2017 tarihlerinde Doha’da düzenlenecek “EXPO Turkey By Qatar” etkinliğine katılıyor. ABank ve The Commercial Bank ayrıca, etkinliğin ruhu kabul edilen ve 20 Nisan’da düzenlenecek “Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi”ne sponsor olduklarını açıkladı.

    Alanlarında lider 300’den fazla Türk firmasının ve 3 bin iş insanın katılımıyla, Doha Ulusal Kongre Merkezi’nde (QNCC) düzenlenecek etkinliğin zirvesi; Türkiye’den ve Katar’dan özel olarak davet edilen 80 üst düzey devlet erkânı ve işadamının katılımıyla gerçekleşecek.
    Türk ve Katarlı üst düzey yöneticilerin katılacağı zirve kapsamında, ABank Yönetim Kurulu Üyesi ve The Commercial Bank CEO’su Joseph Abraham konuşmacı olarak yer alacak.

    İki ülke arasındaki iş ilişkileri açısından bir kilometre taşı olma niteliği taşıyan Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi’ne sponsor olmaktan gurur duyduklarını belirten ABank Genel Müdürü Müge Öner, sözlerine şöyle devam etti: “EXPO Turkey By Qatar, Türkiye ve Katar arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin daha da önem kazandığı bir dönemde organize ediliyor. Bu doğrultuda, iki ülke arasında artan işbirliği ve yatırım imkânlarını desteklemek ABank olarak temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Hissedarımız The Commercial Bank ile oluşturduğumuz etkin sinerji sayesinde yatırım ve ticaret ortamına önemli katma değer sunmayı arzuluyoruz.”

    The Commercial Bank CEO’su Joseph Abraham ise, “İştirakimiz ABank sayesinde Türkiye ile oldukça güçlü bağlarımız var ve ABank ile birlikte, bu etkinliğe destek vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz. The Commercial Bank ve ABank olarak, iki ülke arasında gelişen yatırım ortamında hem Katar hem de Türkiye’deki müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik, gelişmiş finansal çözümlerimizi sunmaya hazır olduğumuzu belirtmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.