DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ABM Yayınevi’nden 2018 yılı için Majanda ve aile takvimi

    ABM Yayınevi’nden 2018 yılı için Majanda ve aile takvimi
    20.11.2017
    A+
    A-

    2018 yılı aileniz için her zamankinden farklı geçecek. Çünkü artık çocukların MAJANDA’sı ve bütün ailenin aile içi trafiği yönetebileceği 2018 Aile Takvimi var! Çocuklar “Bir Yıllık Eğlence Defteri” MAJANDA’yı sadece notlar almak için değil nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmek için de kullanabilecekken, aile fertleri ise 2018 Aile Takvimi sayesinde programlarındaki işleri bir araya toplayarak hayatlarını kolaylaştıracak.

    Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren ABM Yayınevi’nin 2018 yılını renklendirecek mükemmel bir haberi var! Yıldıray Karakiya ve M. Banu Aksoy tarafından hazırlanan “Bir Yıllık Eğlence Defteri” MAJANDA ve 2018 Aile Takvimi ile hem çocuklar hem de aileler her zamankinden farklı bir yıl geçirecek.

    Ajanda Değil MAJANDA!

    MA-JAN-DA! Yanlış okumadınız, ajanda değil, MAJANDA. Yani bir ajandadan çok daha fazlası. MAJANDA sayesinde çocuklar günlük alışkanlıklarını takip edebilecek, ruh hallerini gün gün kaydedebilecek, harçlıklarının hesabını tutabilecek, okudukları kitapları, izledikleri filmleri, dinledikleri müzikleri, gitmek istedikleri yerleri not edebilecekler. MAJANDA sadece yıl boyunca notlar almak için değil, nitelikli ve eğlenceli zaman geçirmek için de kullanılabilecek. Çünkü içinde tarifler, zihin açıcı etkinlik önerileri, genel kültür bölümleri, öyküler ve oyunlar da var.

    MAJANDA’nın bir diğer özelliği ise ocak ayında kullanılmaya başlamak zorunda olmaması. Okurlar MAJANDA’yı 2018’in istedikleri ayında satın alıp, bulundukları aydan başlayabilir, önceki ayların etkinliklerini de yapabilirler. 2018 yılında büyüklerin ajandası varsa, küçüklerin de MAJANDA’sı var!

    Yayın Adı: Majanda – Bir Yıllık Eğlence Defteri 2018

    Hazırlayanlar: Yıldıray Karakiya, M. Banu Aksoy

    Resimleyen: Öznur Sönmez

    Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar

    Sayfa Sayısı: 224

    Ebat: 16.4 cm x 21.0 cm

    Baskı Tarihi: Kasım 2017

    Etiket Fiyatı: 24,90 TL

    Yayınevi: ABM Yayınevi

    Aile İçi Trafiğinizi 2018 Aile Takvimi İle Düzenleyin!

    Hafta sonları ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Ailece zaman geçirmenin en eğlenceli yollarını mı arıyorsunuz? Kim, ne zaman, nerede, kiminle, ne yapıyor? O halde 2018 Aile Takvimi tam size göre! Bu takvim sayesinde tüm bu soruların yanıtlarını tek bir yerde toplayacaksınız. Doktor randevuları, sınav tarihleri, doğum günleri, seyahat tarihleri ve diğer tüm etkinliklerin not edilebileceği takvimde ayrıca unutmak istemeyeceğiniz özel tarihler için de “Güzel Şeyler” köşesi bulunuyor.

    2018 Aile Takvimi’ni benzerlerinden ayıran en büyük özelliği ise ailelere sunduğu birbirinden güzel etkinlik önerileri. Takvimde birlikte izlenecek filmlerden hep beraber oynanabilecek oyunlara, besleyici atıştırmalıklardan kıyafet balosu yapmaya kadar elliye yakın öneri yer alıyor.

    Yayın Adı: 2018 Aile Takvimi

    Hazırlayanlar: Yıldıray Karakiya, M. Banu Aksoy

    Resimleyen: Öznur Sönmez

    Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar

    Sayfa Sayısı: 13 Yaprak

    Ebat: 43 cm x 33.5 cm

    Baskı Tarihi: Kasım 2017

    Etiket Fiyatı: 24,90 TL

    Yayınevi: ABM Yayınevi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.