DOLAR 32,5653
EURO 35,0002
ALTIN 2429,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ağır sanayi lekelerini Maratem’le yok edin

    28.08.2019
    A+
    A-

    Eczacıbaşı Profesyonel bünyesinde faaliyet gösteren endüstriyel temizlik ürünleri markası Maratem, sanayide çalışanlara kolay çıkmayan kirlere karşı M121 Endüstriyel El Temizleme ürünü ile çözüm sunuyor. Ağır makine yağlarını ve kirleri cildi tahriş etmeden, kolayca çıkaran Maratem M121 Endüstriyel El Temizleme ürünü, çıkması zor leke ve kirleri dert olmaktan çıkarıyor.

     Endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem, sanayide çalışanlar için geliştirdiği pratik ve kullanışlı el temizleme ürünü ile ağır leke ve kirleri kolayca ciltten uzaklaştırıyor.

    Resim

    Dermatolojik olarak test edilerek onaylanan M121 Endüstriyel El Temizleme ürünü, içerdiği formülle ağır lekeleri cildi tahriş etmeden çıkarırken, geride hoş koku ve yumuşacık bir cilt bırakıyor. Çalışanları için etkili, ekonomik ve hijyenik çözümler sunmak isteyen fabrika, atölye ve işletmeler için Maratem M121 Endüstriyel El Temizleme ürünü, 3 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.