DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akademisyen anne Bilkent Center’a geliyor

    Akademisyen anne Bilkent Center’a geliyor
    14.03.2019
    A+
    A-

    Bilkent Center, çocuk gelişimi ile ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük ilgi gören Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ı ağırlayacak. 1 milyona yakın takipçisi bulunan Akademisyen Anne hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Kangal, düzenlenecek söyleşide annelik ve çocuk gelişimi üzerine bilgiler verecek.

    Bu yıl 20. yılını kutlayan Bilkent Center, birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.16 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da gerçekleşecek etkinlikte Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, hem takipçilerinin sorularını cevaplayacak hem de kitaplarını okuyucuları için imzalayacak.

    ANNELERE REHBER OLACAK

    ‘Akademisyenanne’ instagram hesabında bilgilerini deneyimleriyle harmanlayarak anneler ve anne adayları için paylaşımda bulunan, ayrıca normal gelişim gösteren ve üstün yetenekli çocukların ailelerine ve eğitimcilere yönelik teorik ve pratik çalışmalar yürüten, halen Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümünde yardımcı doçent olarak görev yapan Saniye Bencik Kangal, kitaplarını ise sevenleri için imzalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.