DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ali Kocatepe ve Aysun Kocatepe ile müzikli söyleşi

    Ali Kocatepe ve Aysun Kocatepe ile müzikli söyleşi
    17.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada sayısız ödülün sahibi, herkesin yakından tanıyıp çok sevdiği isim Ali Kocatepe ve kendisi gibi başarılı bir sanatçı olan eşi Aysun Kocatepe, 18 Kasım Cumartesi günü Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor.

    300 civarında beste ve şarkı sözü bulunan, reklam müziklerine ve iki de müzikale imza atan, yapımcı olarak 100’den fazla müzik prodüksiyonunu üstlenmiş ve üretimini hala sürdüren Ali Kocatepe ile 1986 yılında profesyonel sahne çalışmalarına başlayarak günümüze kadar başarıyla sahnelerde varlığını sürdüren Aysun Kocatepe farklı bir konseptte sahne almaya hazırlanıyorlar. Ali Kocatepe’nin şarkılarının ilham kaynağı ile hikayelerini anlatacağı ve eşi Aysun Kocatepe ile birlikte seslendireceği müzikli söyleşide, ikiliye piyanoda Doğan Kospançalı eşlik edecek.

    Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini sevdikleri isimlerle biraraya getirerek, unutulmayacak anlara ev sahipliği yapıyor. 18 Kasım Cumartesi günü; Ali Kocatepe & Aysun Kocatepe ile buluşma ise 15.00’da gerçekleşecek. Maltepe Park, Esentepe metro durağı çıkışında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.