DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş Mücevherat’tan yeni reklam filmi

    Altınbaş Mücevherat’tan yeni reklam filmi
    11.07.2018
    A+
    A-

    Altınbaş’ın, “Her şey küçük bir hareketle başlar. İki evet arası Altınbaş ile parlar’’ mottosuyla yola çıkarak hazırladığı yeni reklam filmi 11 Temmuz 2018 tarihi itibari ile tüm dijital yayınlarda yer almaya başladı.

    Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş, yeni yayımladığı Sophisto imzalı reklam filminde iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hayatın her anında geleceğini birlikte inşa etmek üzere yola çıkan tüm gelin ve damat adaylarının iki evet arasına sahip çıkıyor.

    “Küçük Bir Hareket Dünyaları Anlatır” adıyla hazırlanan film,  modern ve genç bir erkeğin arkadaş grubunun yanına giderek yüzüğü çıkartıp masaya koyması ve evlilik teklifi edeceğini anlatmasıyla başlıyor. Film, evlilik teklifi alan genç kızın parmağındaki yüzüğü annesinden gizlemeye çalışması ve sonrasında şaşkınlık ve duygu dolu gözlerle bu mutlu haberi paylaşmasıyla devam ediyor. Filmin son sahnesinde ise mutluluğa adım atacak çiftin evlilik teklifi ettiği ana geri dönmesiyle son buluyor.

    Altınbaş, yeni reklam filminde, geleceklerini birlikte şekillendirecek çiftlerin hayatlarında alacağı en önemli kararda yanında taşıyacağı en özel simge, herkes için aşkı hatırlatacak bir detay olmayı amaçlıyor.

    Sophisto tarafından hayata geçirilen reklam filminin prodüksiyonunu Toro Film, yönetmenliğini ise Ali Kaan Dinç üstlendi.

    Altınbaş sosyal medya hesapları üzerinden #KüçükBirHareket hashtagi ile iletişiminin süreceği reklam filmine Altınbaş’ın Facebook, Instagram ve Youtube hesabından ulaşılabilirsiniz.

    Evliliğin ve zarafetin sembolü olan pırlanta yüzüklere online satış sitesi altinbas. com’dan ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

    KÜNYE

    Reklamveren: Altınbaş Mücevherat

    Reklamveren Yetkilisi: Ertan Efrand, Ceren Kavaklı

    Reklam Ajansı: Sophisto

    Yaratıcı Yönetmen: Sophisto Content Studio

    Yapım Şirketi: Toro Film

    Yönetmen: Ali Kaan Dinç

    Yapımcı: Hakan Deniz İnce

    Görüntü Yönetmeni: Eren Yıldız

    Oyuncular: Eylül Su Sapan, Kaan Deringöl

    Post Prodüksiyon: Vfor Post Prodüksiyon

    Medya Ajansı:Performics

    Kullanılan Mecralar:  İnternet, sinema

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.