DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    American Tourister, Star Wars macerasını hayranlarına yeni koleksiyonuyla yaşatıyor

    American Tourister, Star Wars macerasını hayranlarına yeni koleksiyonuyla yaşatıyor
    16.11.2017
    A+
    A-

    American Tourister, ikonik ve sevilen Star Wars “Son Jedi” filminin vizyona girişini kutlamak için, evrenin en uzak köşelerine giden yolculuklarda güvenebileceğiniz valizleri, sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak olan sırt çantaları ve her zaman yanınızda olacak çantaları ile harika bir koleksiyon sunuyor.

    Star Wars Stormtrooper koleksiyonu, çocuklar için New Wonder ürün yelpazesinin en yenisi! Çocuklara yönelik nitelikli sırt çantaları ve valizleri hem şık hem de çok kullanışlı, üstelik ebeveynleri için de uygun fiyatlı ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Ürün yelpazesinde, StarCast ™ Stormtroopers, tek renkli tasarıma kırmızı detaylarla ve aksesuarlarla ayrı bir hava katıyor. Bu şık tasarıma sahip koleksiyonda iki tekerlekli bir valiz, iki farklı boyda sırt çantası ve fermuarlı bir aksesuar çantası mevcut.

    Legends Joytwist sert spinner serisi Star Wars hayranı gençler ve yetişkinler için harika bir ürün. Mavili galaksi teması üzerine Star Wars dünyasını hissettiren siyah ve beyaz Stormtrooper tasarımı oldukça dikkat çekiyor. Son Jedi filminden yola çıkarak , seyahatinizi heyecan verici bir macera haline getirin! 3 basamaklı bir kombinasyon kilidi, çekme kolu, çapraz şeritler, parlak bir kaplama ve eşleşen renkli astar ile üç farklı boyu bulunuyor.

    Wavebreaker koleksiyonunda ise yine Star Wars hayranlarına özel iki muhteşem Star WarsTM ürünü bulunuyor: Stormtrooper ve R2-D2. Her iki valiz de fonksiyonel özellikler barındırıyor. Üç farklı boyu bulunan seride TSA kilit sistemi ile güvenli seyahatlerinize Star Wars™ karakterleri eşlik edecek.

    Yeni Grab n Go Star Wars™ rahat sırt çantası koleksiyonu, Star Wars™ hayranları için ideal seyahat arkadaşıdır. Kırmızı renkli blok detayları ve havalı geometrik tasarım, sırt çantasına genç, şık bir görünüm kazandırıyor. İki farklı çeşidi ile Darth Vader ve Stormtrooper olarak raflarda yerini alıyor. Sırt çantaları, aşırı hafifliği, yastıklı omuz askısı ve çoklu bölmeleri sayesinde günlük kullanım için mükemmeldir. Pamuk dokuma kumaş ile kaplanmış kumaş kombinasyonu, genç bir görünüm kazandırıyor. Mükemmel kombinasyon için karıştırın ve eşleştirin. Star Wars™ rüzgarı ile siz de bu yıl çok havalı olacaksınız!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.