DOLAR 32,5715
EURO 34,9514
ALTIN 2426,103
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anahtarcılara e-ticaret desteği geliyor

    Anahtarcılara e-ticaret desteği geliyor
    25.07.2018
    A+
    A-

    Büyüyen online alışveriş pazarında anahtarcı kanalının da yerlerini almalarını ve rekabet güçlerini artırmalarını hedefleyen yüksek güvenli kilitleme sistemlerinde dünya lideri Mul-T-Lock®, bu alanındaki çalışmalarına hız verdi. Mul-T-Lock® Türkiye’den yapılan açıklamada “Anahtarcılara ücretsiz e-ticaret sitesi sunarak sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

    Büyüyen online alışveriş pazarında yerlerini almaları ve rekabet güçlerini artırmaları için anahtarcılara ücretsiz e-ticaret hizmeti atağında bulunan yüksek güvenli kilitleme sistemlerinde dünya lideri Mul-T-Lock®, bu sayede anahtarcıların teknoloji yatırımı yapmadan kendi e-ticaret sitelerine sahip olmalarını sağlayacak. Mul-T-Lock®’un ücretsiz e-ticaret desteğiyle, anahtarcıların ekonomide güçlenmesi hedefleniyor.

    Sektörde bir ilke imza attıkları proje ile anahtarcılara rakip olmayı değil onları desteklemeyi ve birlikte büyümeyi amaçladıklarını anlatan Mul-T-Lock® Türkiye Genel Müdürü Yunus Emre Ünsal, “Biz de birçok marka gibi kendi e-ticaret sitemizi açarak ürünlerimizin online satışını tek merkezden gerçekleştirebilirdik. Ancak böyle bir girişimin bayi kanalımız üzerinde olumsuz etkisi olacağının bilincindeyiz. Bu proje ile anahtarcı kanalımıza online satış imkanı sunarak dijital dünyada bir yer açmayı, mevcut online sitelerinde yapılan bazı düzensiz faaliyetleri ve bilgi kirliliğini kontrol altına almayı ve aynı zamanda bu kanal üzerinden bayilerimizin fiziksel mağazalarına da yönlendirme yapmayı hedefliyoruz.” ifadelerinde bulundu. Sektörün gelişimine birlikte katkı sunacaklarını vurgulayan Ünsal, “Bu projeyi anahtarcı kanalımıza mağaza içi düzenleme ve tabela yenileme gibi geleneksel tutundurma çalışmalarından daha fazlasını yapmamız gerektiğini düşünerek tasarladık.” diyor.

    Kapı açma çözümlerindeki dijital dönüşüm, bu ürünlerin kullanıcılara ulaştırılması aşamasında da bir değişim ihtiyacı doğuruyor. Mul-T-Lock® Türkiye’nin proje kapsamında anahtarcı kanalına sunacağı ücretsiz mikro e-ticaret siteleri, özellikle ENTR® gibi dijital çözümler üzerine odaklanacak ve tamamen Mul-T-Lock® tarafından kontrol edilecek. Bu siteler bölgesel reklamlarla ve özel kampanyalarla da desteklenecek. Pilot uygulaması başlayan projede adım adım ilerlenerek uygulamadan yararlanan anahtarcı sayısı zamanla artırılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.