DOLAR 32,3341
EURO 35,159
ALTIN 2244,249
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü için MEU By Cristina Ferreira

    Anneler Günü için MEU By Cristina Ferreira
    13.04.2017
    A+
    A-

    Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, yaklaşan Anneler Günü ile beraber farklı hediye arayışı içine girenlere anne sevgisi kadar sıcak ve doğal MEU by Cristina Ferreira’yı sunuyor. Annenizin ruhuna ve kalbine kadar inerek derin izler bırakacak olan MEU By Cristina Ferreira bu özel günde benzersiz bir hediye alternatifi oluyor.

    Avrupa’nın en büyük doğrudan satış şirketi LR Health & Beauty, Portekiz’in sevilen TV yıldızı Cristina Ferreira’nın kokusu MEU ile annenize en güzel hediyeyi verin.
    Bir eğlence ve şov starının enerjisini, sempatik ve doğal bir kokuyla buluşturan LR göz alıcı tasarımlı şişesiyle de annelerin beğesine sunuyor.
    Tatlı ve meyveli bergamot, sıcak vanilya ve baștan çıkarıcı silhattan olușan kompozisyonuyla MEU by Cristina Ferreira kendine özgü notasıyla karşı koyamayacağınız sıcacık bir etki yaratıyor.
    Annenize olan sevginizi anlatmanıza yardımcı olacak MEU by Cristina Ferreira ilk andan itibaren annenizin vazgeçilmezi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.