DOLAR 32,5173
EURO 34,6914
ALTIN 2491,422
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arabeskin Kralı Serkan Kaya Panora AVM’de

    Arabeskin Kralı Serkan Kaya Panora AVM’de
    12.07.2017
    A+
    A-

    Uzun süredir hazırladığı ve dinleyicileri tarafından merakla beklenen, duygu dolu albümü ‘Miras’ı müzikseverlerin beğenisine sunan Serkan Kaya, 19 Temmuz’da Panora AVM’de olacak.

    Mesele ve Kalakaldım şarkıları ile büyük çıkış yapan Altın Kelebek ödüllü şarkıcı Serkan Kaya, yaz konserleri kapsamında PanoraPark’ta sahne alacak. Sevilen şarkılarını Başkentliler için söyleyecek olan sevilen şarkıcı, çıkardığı Miras albümünde yer alan birbirinden güzel ve yeni şarkılarını da sevenleri için seslendirmiş olacak.

    19 Temmuz’da alacağı sahne ile Hadise’den sonra PanoraPark yaz konserlerine hız kesmeden devam edecek olan şarkıcıyı 2 Ağustos’ta Koray Avcı, 9 Ağustos’ta Sertab Erener, 23 Ağustos’ta Hakan Altun gibi başarılı isimler izleyecek. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması ise yeterli olacak.

    PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatacak olan Panora AVM, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen, 18 Ağustos’ta Simge ve 8 Eylül’de Fettah Can ile konserlere hız kesmeden devam edecek. Ücretsiz olarak gerçekleşen coşku dolu Panora Teras konserlerinin kapanışı ise Derya Uluğ ile 20 Eylül’de yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.