DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Astellas’ın tercihi Lamp 83

    Astellas’ın tercihi Lamp 83
    20.03.2017
    A+
    A-

    Dünya çapında 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Japon İlaç Devi Astellas’ın Kraft Mimarlık imzası taşıyan Maslak’taki Türkiye ofisi, LAMP 83 tarafından aydınlatıldı.

    Dünya çapındaki 17.000’den fazla çalışanı ile ilaç sektörünün devleri arasında bulunan Astellas’ın Maslak’ta yer alan ofisi, Kraft Mimarlık tarafından tasarlandı. Yaklaşık 870 m2 genişliğinde olan ofiste LAMP 83 tarafından resepsiyon, açık ofis alanı, dinlenme odası, toplantı odaları, konferans salonu, arşiv, direktör odaları ve genel müdür odası gibi bölümlerin her biri için ayrı ayrı çalışma yapıldı ve toplam 271 adet armatür kullanıldı.

    Kraft Mimarlık adına projeyi yürüten iç mimar Cihan Kırışgiloğlu, ofis aydınlatmasını nasıl tasarladıklarını şöyle anlattı: ‘Öncelikle, tavan aplikasyonlarında mesh ve baffle sistemlerin birlikte kullanıldığı iç mimari genel konsepti bizim için belirleyici oldu. Ayrıca her bir hacmin plaza konumu itibarı ile yeterli ve eşit düzeyde aydınlatılmasına da dikkat ettik. Bu tür uygulama detayları nedeniyle, lineer aydınlatma aygıtları kullanmaya karar verdik. Hem algı bütünülüğünü korumak, hem de ürünlerin uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde çalışmasını sağlamak adına LAMP 83’ün LED ürünlerini tercih ettik.’

    LAMP 83’ten ‘Uzun yıllardır birlikte projeler geliştirdiğimiz, yeni teknolojileri sürekli takip eden, AR-GE hususunda hassas bir yapıya sahip olan ve değerli çalışanları da işimizi her daim kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapan bir firma’ diye bahseden Cihan bey, ‘Kullanılan ürün içeriklerinin kalitesi ve uygulamasından son derece memnun’ olduklarını da dile getirdi.

    LAMP 83 Satış Grup Müdürü Serhan Acar ise yapılan çalışmayı ‘Son yıllarda prestijli ve nitelikli ofis projelerinin sayısında önemli bir artış olduğunu gözlemliyoruz. Biz de bir yandan çalışanların konforu, yatırım-işletme maliyetleri ve enerji verimliliği gibi kalemleri göz önüne alırken, diğer yandan aydınlatma konsept ve tasarımını, ofisin mimari çizgilerine göre tasarlayarak, bu tür projelere değer katmaya çalışıyoruz. Hem uzun yıllardır beraber çalıştığımız Kraft Mimarlık, hem de ilaç sektörünün devlerinden Astellas’ın yapılan aydınlatma çalışmasından memnun olması, doğru işi yaptığımızı gösteriyor.’ şeklinde özetledi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.