DOLAR 32,3376
EURO 35,1975
ALTIN 2246,672
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Audioteka’dan çocuklara : 1 ay boyunca tüm sesli kitaplar ücretsiz

    Audioteka’dan çocuklara :  1 ay boyunca tüm sesli kitaplar ücretsiz
    31.03.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli sesli kitap girişimi olan Audioteka’nın evdekal kampanyasına destekleri devam ediyor.  Çocuk kitaplarını bir ay boyunca ücretsiz hale getiren Audioteka, çocukların aileleriyle birlikte evde sıkılmadan vakit geçirmesine yardımcı oluyor.

     Koronavirüse karşı başlatılan evdekal hareketi kapsamında marka iş birliklerine devam eden Audioteka, çocuklar ve aileler için bir kampanya daha hayata geçirdi. 1 ay boyunca çocuk kitaplarını ücretsiz yayınlama kararı alan Audioteka, dünyaca ünlü çocuk masallarını ve hikayelerini çocukların beğenisine sundu.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Audioteka Türkiye Genel Müdürü Göktuğ Okan Oğuz, “Audioteka olarak ülkemize karşı oldukça sorumlu davranmaya çalışıyoruz. Okulların kapalı olduğu bu dönemde biz de bir nebze hem çocuklarımızın yeni bir şeyler öğrenmesi için hem aileleriyle güzel vakit geçirmeleri için bir kampanya hayata geçirmek istedik ve bir ay boyunca tüm çocuk kitaplarını ücretsiz yayınlama kararı aldık. 30 Nisan’a kadar çocuklarımız ve aileleri çocuk kitaplarını, masalları ve hikayeleri ücretsiz bir şekilde dinleyebilecekler. Bu duruma çocuklar kadar torunları ve çocuklarıyla birlikte vakit geçirmeyi seven büyüklerin de mutlu olacağını düşünüyoruz. Kampanyamız sayesinde çocuklarımız hem güzel vakit geçirecekler hem de hayal dünyaları gelişecek. Ücretsiz çocuk kitaplarına ulaşmak isteyenler Audioteka uygulamasını indirerek sisteme kayıt olmadan dinleyebilirler “dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.