DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası hayvan dostu projeye imza attı

    Ayakkabı Dünyası hayvan dostu projeye imza attı
    27.03.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de ayakkabı perakendeciliğinin öncü isimlerinden Ayakkabı Dünyası, yardıma muhtaç hayvanlara dikkat çeken yeni sosyal sorumluluk projesini çalışanlarıyla birlikte hayata geçirdi. Ayakkabı Dünyası, hayvan hakları ile ilgili çalışan, yardıma muhtaç hayvanların bakım ve tedavilerinin sağlanmasına öncülük eden HAÇİKO Derneği ile el ele vererek Bakırköy Hayvan Barınağı’ndaki sahipsiz ve muhtaç hayvanlara yiyecek desteği sağladı.

    Türkiye’de birçok sahipsiz hayvan sokaklarda yaşamak zorunda kalıyor. Şanslı olanlar hayvan barınaklarına sığınarak nispeten daha iyi ama yine de zor şartlarda yaşıyor.
    Ayakkabı Dünyası, hayvanlara yardım eli uzatmaya karar verdi ve barınaktaki dostları için yola çıktı. Ayakkabı Dünyası yetkilileri, HAÇİKO Derneği temsilcileri ile beraber 23 Mart Cumartesi günü Bakırköy Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek, günü barınaktaki hayvanların bakımına ayırdı. Hayvanlar için mama bağışı yapılan ziyarete Ayakkabı Dünyası çalışanları da yoğun ilgi gösterdi.

    İnsanların en sadık dostları hayvanlara sevgi göstermek istediklerini belirten Ayakkabı Dünyası Genel Müdürü Uygar Turcan, “Ayakkabı Dünyası ailesi olarak küçük can dostlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmek ve hayatlarına dokunmak için günü birlikte geçirdik. Çalışanlarımızın da yoğun katılım gösterdiği, anlamlı ve özel bir gündü. Yaptığımız mama bağışı ile bir nebze olsun onlara destek olmak ve kamuoyunun ilgisini bu hayvanlar üzerine çekmek  istedik. Daha önce de hayvanlar için yardım projelerinde yer almıştık. Hayvan dostlarımızın yaşam haklarını savunmak ve onlara yardım etmek için herkesin destek vermesi gerekli” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.