DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baymaktan kullanıcı dostu atık su terfi istasyonları

    Baymaktan kullanıcı dostu atık su terfi istasyonları

    Baymak, teknolojide çözüm ortağı olan DAB firmasının kullanıcı dostu ürünleri FEKABOX ve FEKAFOS ile kolaylık sağlıyor

    Atık suların, ihtiva ettiği maddeler nedeniyle bulunduğu yerden terfi ettirilmesi insan sağlığı ve çevre temizliği açısından önem göstermektedir. Atık sular, içeriğinde katı maddeler, wc atıkları, atık yağlar, homojen olmayan katı atıklardan oluşmaktadır ve bu atık suların terfi ettirilmesi özel ekipmanlar ihtiyacını doğurmaktadır.

    DAB firması bünyesindeki Fekabox ve Fekafos atık su terfi istasyonları dizayn edilirken kalite ile birlikte kullanıcı dostu olmasına da dikkat edilmiştir. Alternatifli giriş çıkış bağlantıları ve bu bağlantı noktalarına işaretlenen semboloji ile kullanım kolaylığı sağlanmıştır. Tüm bağlantı noktaları koku ve hijyen unsurlarını sağlayacak şekilde sızdırmazlık ekipmanları ile donatılmıştır.

    Fekabox ve Fekafos atık su terfi istasyonları ortalama 8 mm kalınlığında geri dönüştürülebilir Polietilen malzemeden üretilmiştir. Bu sayede taşıma ve kurulum maliyetleri düşürülmüş, koku probleminin önüne geçirilmiştir. Ayrıca korozyona ve mekanik yorulmaya karşı dayanıklı olarak geliştirilmiştir.

    Fekabox 110, 200; Fekafos 280, 280 Double, 550 Double, 1200, 1700, 2200 ve 3600 modelleri ile oldukça geniş bir aileye sahiptir. İstasyon ihtiyaç olabilecek gerekli aksesuarları ile beraber tedarik edilip, cihaza uygun pompalar ve pano uygulamaya göre seçilip cihaza ilave olarak eklenir. Bu sayede kullanıcıya esnek bir sistem ve uygulama alanı sunulur.

    Baymak, Fekabox ve Fekafos ürünlerini verimlilik, düşük enerji, bakım maliyetleri, kolay kurulum- uygulama, korozyonun tamamen önüne geçilmesi, işçi sağlığı ve ulaşılabilir yaygın servis ağı avantajlarını kullanıcılarına sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.