DOLAR 32,447
EURO 34,799
ALTIN 2445,171
BIST 9942,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BEE’O’nun Propolis Antep Fıstığı Leblebi Ham Bal ürününe Altın Madalya

    BEE’O’nun Propolis Antep Fıstığı Leblebi Ham Bal ürününe Altın Madalya
    28.04.2018
    A+
    A-

    BEEO’nun Antep Fıstık,Leblebi, Ham Bal ve Propolisli %100 doğal ürünü, Apimondia tarafından 2 yılda bir düzenlenen World Beekeeping Awards’da (Dünya Arıcılık Ödülleri Yarışması)altın madalya ile birincilik ödülüne layık görüldü.

    Çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen BEE’O Propolis’in geliştirdiği bu ürün ilave yağ, şeker, katkı maddesi ve koruyucu madde içermiyor. Zengin lif, vitamin, demir ve antioksidan içeriği ile çocuk ve yetişkin beslenmesine de önemli bir katkı sağlıyor.

    Doğal Antioksidan içeriği minimum 1200 mg/kg, doğal kalsiyum içeriğ ise minimum 330 mg/kg olan BEE’O Antep Fıstığı Ham Bal Propolis ürününüuzmanlar; çocuklar için günde en az 2 tatlı kaşığı, yetişkinlerin ise günde en az 3 tatlı kaşığı tüketmesini tavsiye ediyor.

    BEE’O Propolis Antep Fıstığı Leblebi Ham Bal Propolis Karışımını kahvaltıda ve ayrıca öğün aralarında tüketebilirsiniz. Böylece hem lezzetli ve doğal beslenirken hem de günlük antioksidan, vitamin ve mineral ihtiyacınızın karşılanmasına destek olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.