DOLAR 32,4997
EURO 34,9388
ALTIN 2431,713
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bella Maison yeni mağazasını Viaport AVM’de kampanyayla açtı

    Bella Maison yeni mağazasını Viaport AVM’de kampanyayla açtı
    23.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de dördüncü mağazasını Viaport AVM’de 21 Temmuz Cumartesi günü açan Bella Maison, kendine özgü çizgisi ve birinci sınıf ürün kalitesi ile kısa sürede önemli bir hedef kitlesine ulaşmayı başardı. Halen mobilya üretimi ve pazarlama iş kollarında yurt dışı yatırımları ile özellikle Cezayir’de saygın bir oyuncu konumunda olan Bella Maison, ticari tecrübesini tasarım anlayışıyla birleştirerek Ev – Yaşam sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

    İlk mağazasını Hilltown AVM’de açan Bella Maison, Türkiye’de önemli lokasyonlarda açacağı ferah mimariye sahip mağazalarında; yatak odası, mutfak ve banyo tekstil grubu ürünlerinin yanı sıra kozmetik, ev giyimi ve ev dekorasyonu kategorilerinde özgün tasarıma sahip, geniş ürün çeşidini Evde Yaşam Keyfi mottosu ile müşterilerine sunuyor.

    Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘’Bella Maison olarak her yıl değişen dekorasyon trendlerine göre şekillendirdiğimiz tasarım ve koleksiyonlarımızı evde yaşam keyfini sürdürebilmek adına bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda bir evin ihtiyacı olabilecek her ayrıntıyı güçlü bir tasarım ve ürün ekibi ile hazırlayarak, zevkli bir sunum eşliğinde müşterilerimize ulaştırıyoruz’’ dedi. Mağazalarında Mix and Match imkânı sunduklarından da söz eden Tan, müşterilerinin özgür olabilecekleri bir mağaza deneyimi yaratmak istediklerini ve sektördeki yaygın alışveriş modeli olan; ‘’takım’’ almak zorunluluğu yerine her müşterinin tek tek dilediği parçalardan seçerek, ihtiyacına ve kendi zevkine göre kombinleyip satın alabilecekleri bir alışveriş kültürü sunduklarını vurguladı.

    Açılışa özel kampanya

    Mağazanın açılışına özel 21 – 31 Temmuz tarihleri arasında tutar fark etmeksizin tüm alışverişlerde sürpriz hediyeler vereceklerini belirten Tan, her mağaza açılışlarının festival havasında geçmesini ve hissettikleri heyecanı müşterileri ile paylaşmayı arzu ettiklerini vurguladı. Yılsonuna kadar lokasyonları kesinleşmiş olan 2 mağaza daha açacaklarını ifade eden Muhammed Tan, perakende yatırımlarının 2019’da hızlanacağını ve İstanbul dışında Türkiye’nin farklı şehirlerinde doğru lokasyon ve doğru zamanda yeni mağazalar açacaklarını söyledi. Perakende programlarını şuan için zamanında ve herhangi bir aksaklık yaşamadan uyguladıklarını vurgulayan Tan, yurt dışı perakende yatırımlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Yurt dışında açılacak Bella Maison mağazaları için gerekli ön koşulları tamamlamak üzere çalışmalarının sürdüğünü, bazı pazarlar için fizibilite çalışmaları yaptıklarını belirtti.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.