DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Benevre Beytepe’de şehir ayağınızın altında

    Benevre Beytepe’de şehir ayağınızın altında
    27.02.2017
    A+
    A-

    Ağustos 2017 yılında konut sahiplerine kapılarını açacak olan Ankara’nın başarılı konut projesi Benevre Beytepe; sunduğu sosyal alanlar ile de fark yaratacak.


    Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak. Kitap okuma alışkanlığından, müzik tutkusuna kadar her alanı bünyesinde bulunduracak olan proje sayesinde, spor yapmanın ve oyun oynamanın da keyfini yaşayacaksınız. Sunulan bu sosyal alanlar sayesinde, dar vakitlerde hayatın koşuşturmacası içinde rahat bir nefes almak, geniş sosyal alanlarda kaliteli zamanlar geçirmenin mümkün olacağını belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Vatandaşlarımıza kaliteli, her anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir projeyi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Projemizin bünyesinde bulunan sosyal alanlar sayesinde birçok ayrıcalığı bir çatı altında yaşama fırsatı yaşayacaksınız” dedi.

    7/24 kitap okuma imkanı

    Cafe&kütüphane, misafir odası, cep sineması, çocuk etüt & oyun merkezi, müzik odası, fitness center gibi alanları Benevre Beytepe sakinleri ile buluşturacak olan proje; birçok detayı da bünyesinde barındırıyor. Projede yer alacak olan cafe &kütüphane salonu sayesinde kitap okumanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Cafe&kütüphanemiz 24 saat hizmetinizde olacak. Benevre’de yaşayacak olan alıcılarımız yakın lokasyondaki cafelere gitmek yerine bir yandan kahvesini çayını yudumlarken bir yandan da sakin bir çalışma ortamından yararlanma imkanına sahip olacak. Bunun yanı sıra çalışmaktan yorulan ve film izleyerek bu yorgunluğunu atmak isteyen sakinlerimize de cep sinema salonu sayesine keyifli bir gün geçirme imkanı sunuyor olacağız. Sevdikleriniz ve aileniz ile dilediğiniz filmi, dilediğiniz saatte izleme imkanı Benevre’de sizleri bekliyor olacak” dedi.

    Müzik, dans ve eğlence tek çatıda

    Sundukları imkanlarla en güvenilir konut projesi olarak isimlerinden söz ettirmeyi amaçladıklarını ve şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşamayı vadettiklerini belirten Türkoğlu “ İnsanlar artık bütün özellikleri bünyesinde bulunduran konutlara yöneliyor. Biz de vatandaşlarımızın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına bütün özellikleri Benevre Beytepe bünyesinde barındırmayı amaçladık. Profesyonel stüdyo ekipmanlarının yer aldığı ve üst düzey ses yalıtımının uygulandığı müzik odası ile Benevre sakinleri enstrümanlara ulaşmanın keyfini yaşarken, karaoke partileri ile de eğlenceli ve bol müzikli günler yaşayacak. Bu ayrıcalıkların yanı sıra oyun alanında da bilardo, dart ve playstation gibi oyunlarla keyifli bir gün yaşamanın ayrıcalığını hissedeceksiniz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.