DOLAR 32,3333
EURO 35,1352
ALTIN 2309,04
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beyoğlu Kadınlar Koşusu renkli görüntülere sahne oldu

    Beyoğlu Kadınlar Koşusu renkli görüntülere sahne oldu
    04.03.2019
    A+
    A-

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Beyoğlu’nda düzenlenen ‘Kadınlar Koşusu’ renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun ilgi gören koşunun startını veren Başkan Demircan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü bütün kadınlar için mutluluk getirsin” dedi.

    Beyoğlu’nda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ‘Kadınlar Koşusu’ düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul işbirliğinde Hasköy Sahil’de gerçekleştirilen koşu yoğun ilgi gördü. Koşu öncesi Hasköy etkinlik alanına eğitmenler eşliğinde antrenman yapan kadınlar daha sonra başlama çizgisine gelerek gongun çalınmasıyla birlikte koşuya başladı. Yaklaşık 3 kilometre koşan kadınlar yarım saat sonra bitiş çizgisine ulaştı. Renkli görüntülere sahne olan koşuya katılan kadınlara günün anısına karanfil, madalya ve katılımcı sertifikası takdim edildi.

    8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BÜTÜN KADINLAR İÇİN MUTLULUK GETİRSİN

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle her yıl Hasköy sahilde bu etkinliği yaptıklarını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Aslında hayatımızın yarısı kadın bana göre. Beni doğuran annem bir kadın. Çocuklarımın annesi eşim bir kadın. Onlarsız bir hayat düşünmek mümkün değil. İyi ki varlar. Onları her an biliyoruz, hatırlıyoruz. Başımızın tacı onlar. Onun için cennet annelerin ayağı altında. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bütün kadınlar için mutluluk getirsin diyorum. Sağlıklı bir yaşam için sporun ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Hayatımızın her gününde, her safhasında bir hayat tarzı olarak bunu geliştirmek de hedefimiz. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesinin ve Beyoğlu Belediyesinin ciddi katkıları ve gayretleri var. Bundan dolayı da tüm ekibi tebrik ediyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.