DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bi’Boya’dan çocuk odalarının havasını değiştirecek tüyolar

    19.08.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin yeni boya markası Bi’Boya uzmanları, günümüz trendlerini değerlendirerek çocuk odalarına yönelik boya ve uygulama çözümlerini kullanıcılarla paylaşıyor.

    Tüketici ihtiyaçları gözetilerek geliştirilen boya ürünleri ve hizmetleriyle tüketicilerin beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılayan Bi’Boya, en güzel renkleri, en yeni fiyat avantajları ve yenilikçi dekorasyon fikirleriyle tüketiciyle buluşturuyor.

    Renk uyumu ve kombinasyon önemli

    Bebek odası renk uyumu, odayı dekore ederken ilk karar verilecek konu olarak başı çekiyor. Bebeğin cinsiyetini öğrendikten sonra dilerseniz daha feminen veya maskülen tonları seçebilirsiniz. Sürprizi seven anne-baba adaylarındansanız, çocuk odası renkleri seçiminde unisex renkler kurtarıcınız olabilir.

    Resim

    Örnek kombinasyonlar:

    • Bordo – Beyaz: Uzmanlar özellikle yeni doğanların kontrast renkleri daha iyi ayırt edebildiğini söylüyor. Siyah-beyaz, lacivert beyaz, bordo beyaz, bu kontrast renklere güzel örneklerden. Odası kontrast renklerle boyanan bir bebeğin odasını sevmesi, burada huzur bulması ve mışıl mışıl uyuması ebeveynlerin en büyük arzusu.
    • Turuncu – Yeşil: Bu iki rengin uyumuna eğitimle ilgili materyallerde, oyuncaklarda veya eğitim kurumlarında sıkça rastlanır. Çünkü dikkati yoğunlaştırmayı sağlayan, öğrenmeyi pekiştirmede etkili olan renklerdir. Ayrıca çocuk odası renkleri turuncu-yeşil kombinasyonu tercih edilen odalarda dekorasyon fikri olarak orman, safari, hayvanlar alemi gibi konseptlere de yer verilebilir. Zaten hayvan figürleri çocukların en sevdiği detaylar arasında yer alır. Bu renklerle dekore edilmiş bir odayı hangi çocuk sevmez ki?
    • Gri – Sarı: Sarının güneşten gelen etkisiyle hissettirdiği yaşam enerjisini herkes bilir. Zaten senin yaşam enerjin olan bebeğin ve odadaki hakim renk olan sarı ve grinin muhteşem uyumuyla, bebeğinin odası çok eğlenceli bir yer olabilir. Ayrıca bu iki rengin uyumu, çocuğunun odasına modern etkiler katar.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.