DOLAR 32,5367
EURO 34,9087
ALTIN 2427,128
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Asus Türkiye’nin davetine katıldı

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Asus Türkiye’nin davetine katıldı
    09.07.2018
    A+
    A-

    Bilişim Medyası Derneği (BMD), Asus Türkiye’nin davetlisi olarak üyeleriyle birlikte Zenfone 5 Serisi modellerinin tanıtıldığı özel davete katıldı.

    Şubat ayında Barcelona’da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde Zenfone 5serisini tanıtan ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken modellerini, Avrupa pazarıyla aynı anda Türkiye’de teknoloji meraklılarıyla buluşturmaya başladı.

    Geçtiğimiz ay Zenfone 5 modelini Türkiye’de satışa sunan Asus, verdiği davet ile en çok merak edilen modeli olan Zenfone 5Z’yi tüm özeliklerini anlatan oldukça geniş bir sunum ile Türk teknolojiseverlerin beğenisine sundu.

    Sunumu gerçekleştiren Asus Türkiye Mobil İş Geliştirme Müdürü Tolga ÖzdilZenfone 5Zmodelinin yanı sıra, uzun batarya ömrüyle dikkat çeken Zenfone 5 Max ve Max Promodellerinin de Türkiye’de satışa sunulacağını açıkladı.

    Üst ve orta segment de oldukça iddialı olan Zenfone 5Z 3.699 TLZenfone Max Pro ise1.799 TL fiyat ile Türkiye’ de satışa çıkıyor olacak. Sunum esnasında güzel bir haber veren ÖzdilZenfone 5Z modelinin ön sipariş süresince 3.299 TL’ den kısa bir süre satışta olacağını da duyurdu.

    Son günlerin popüler oyunu olan PUBG ile BMD üyelerinin de aralarında bulunduğu oyun deneyimini sahnede izleyenlere gösteren Asus Türkiye, katılımcılara ürünlerin oyunperformansını da canlı olarak aktarmış oldu.

    Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Arda MERİÇASUSSistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora ARAS ile yaptığı görüşmede, Türkiye’de bilişim ve teknoloji medyasının tüm markalarda olduğu gibi Asus için de büyük bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, Bilişim Medyası Derneği (BMD)’ne tam destek verilmesi gerektiğini belirtti.

    MeriçBilişim Medyası Derneği (BMD) olarak yaptıkları çalışmaların teknoloji medyasıajanslar ve markalar için büyük kolaylıklar sunacağını da dile getirdi. Aras ise, Bilişim Medyası Derneği (BMD)’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirirken, Türkiye’de teknoloji ve bilişim alanında yaptıkları çalışmaların ve Bilişim Medyası Derneği (BMD)’ne olan desteklerinin bundan sonra artarak devam edeceğini belirtti.

    Sunum ve konuşmaların ardından Bilişim Medyası Derneği (BMD) ve Asus Yöneticileribir araya gelerek teknoloji gündemi üzerine görüştüler ve fotoğraf çekiminde yer aldılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.