DOLAR 32,5338
EURO 34,9309
ALTIN 2435,691
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bilkent Station’ı kahve kokusu sardı

    29.09.2017
    A+
    A-

     

    Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören şölende 9,000’e yakın kahve severin katıldığı bu sene ikincisi düzenlenen ‘Coffee Festival Ankara’ Cuma, Cumartesi ve pazar günleri Bilkent Station’da.

    Bilkent Station, bu yıl üç günlük kahve maratonunda kahve tutkunlarına kahve kokulu, eğlence dolu Coffee Festival Ankara ile iyi kahveyi deneyimleme imkânı sağlayan ve nitelikli kahve kültürünün yaşandığı bir hafta sonu etkinliği olarak kahve tutkunlarına dünyanın farklı ülkelerinden lezzetleri bir arada sunuyor. Festival özel ikramlar, konserler ve sürpriz gösteriler ile yine kahve severler ile buluşuyor.

    ‘Coffee Festival Ankara’ ile yine Bilkent Station konukları kahve demleme tekniklerini, nitelikli kahvenin özelliklerini, evde kahve yapım sırlarını ve merak ettikleri her şeyi kahve uzmanlarından öğrenme fırsatı da yakalıyor.

    Etkinlikte önde gelen nitelikli kahve dükkanları, artisan yiyecek üreticileri, kahve makinesi üreticileri ve mixology lezzetler yer alıyor. Usta baristalar yeni nesil kahve markaları özel demleme teknikleri ve sunumlarıyla Bilkent Station konuklarına kahve dolu saatler yaşatıyor.

    Festival biletleri dsmticket.com’da satışa sunulurken, kahve tutkunları biletlerini kapıdan da alabilecek. Festival üç gün boyunca 12:00 de başlayıp 21:00’de sona erecek.

    Festival kapsamında, Arçelik, Arzum, Fakir, Starbucks, Tchibo, Hyundai, Pınar Süt, Kurukahveci Mehmet Efendi, Lindt gibi markaların yanısıra coffee shopların da katılacağı 70’e yakın firma yer alıyor.

    Canlı müzik performanslarının da üç gün boyunca sergileneceği festivalde, müzikseverlerin yakından tanıdığı sahne alacak isimlerden bazıları şöyle, Çağan Tunalı, Jabbar, Sonat Süngü, Allen Hulsey, Çağıl Kaya Trio, Eren Eren, Sufle, The Away Days, In Hoodies.

    Kahve Hayatın Her Alanında

    Ankara Coffee Festival sadece damağa değil, ruha da hitap etmeyi hedefliyor.  “Türkiye’de 3. Nesil Kahvecilik Serüveni ve Sürdürebilirlik”den, “Bir Coffee Shop’um Olsa”ya “Kahve Fotoğrafı Nasıl Çekilir”den “Kahve ve Spor İlişkisi”ne kadar birbirinden farklı söyleşi ve workshoplarda kahve severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.