DOLAR 32,4748
EURO 34,7549
ALTIN 2439,447
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BİREVİM, “90 Günde Birlikte Mümkün”de “Christian König”i konuk etti.

    BİREVİM, “90 Günde Birlikte Mümkün”de “Christian König”i konuk etti.
    12.05.2020
    A+
    A-

    Koronavirüs Günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonu için, “90 Günde Birlikte Mümkün”adında bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatarak, sektöründe yine bir ilke imza atan Birevim; her Perşembe akşamı farklı sektörlerden uzman konukları dijital canlı yayınla ağırlıyor. Geçen haftanın konuğu, Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu. König, Almanya ve Türkiye’deki tasarruf sistemini karşılaştırdı. Etkinliğe yaklaşık 1200 kişi katıldı. Firma tarafından yapılan açıklamada, bu projenin bir gelenek haline getirilmesinin hedeflendiği vurgulandı.

    3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren “BİREVİM” yine bir ilke imza atıyor. “90 Günde Birlikte Mümkün”adında, Koronavirüs Günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonunu artırmak amaçlı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatan firma, geçen hafta Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König’i canlı yayında ağırladı.

    Mart ayında, yine Birevim ve ayrıca Birtep ve Çözüm Tasarruf firmalarının da içinde yer aldığı “Tasarruf Finans Platformu”nun düzenlediği, dünyanın ilk Sosyal Finans Zirvesi kapsamında Türkiye’ye gelen Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König; canlı yayında, Birevim Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık ve Birevim Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir’in sorularını yanıtladı. Birevim çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği canlı yayına yaklaşık 1200 kişi katılım gösterdi. Firma tarafından yapılan açıklamada, bu projenin bir gelenek haline getirilmesinin hedeflendiği vurgulandı.

    Almanya’da, Koronavirüs döneminde evlerden çalışmaya özen gösterilmesinin de etkisiyle, iş yapış şekillerinin değiştiğinin, evlerin öneminin anlaşıldığının ve bu nedenle de satışlarda artış yaşandığının altını özellikle çizen König; “Almanya’da özellikle bu dönem insanlar evlerinin renovasyonlarına ve tadilatlarına da çok zaman ve yatırım yapıyorlar. Tasarruf sistemini bu açıdan da kullanıyorlar. İki ülke arasındaki en büyük fark, Almanya’da sistemin sigorta ve banka şubelerinden işlemesi. Almanya’da, banka ve sigorta şirketleri kapanmadığı için sektör çok etkilenmedi.” şeklinde görüşlerini paylaştı.

    Almanya dışında Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya ve Kazakistan’ı da içine alan 10 farklı ülkede hali hazırda hizmet sunan Bauspar sisteminin, özellikle Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’da, Almanya’dan çok daha başarılı ilerlediğini belirten Christian König; “80 milyonun üzerindeki nüfusu ile Türkiye pazarına girmek istersek, sektörü, sistemi bilen, bu sektörü yeniden yapılandıran ve inovatif yaklaşımlar sunan BİREVİM ile işbirliğinde girmek isteriz.” dedi.

    Birevim sosyal amacı olan bir iş yapıyor…

    Almanya ve Türkiye’deki tasarruf sistemi karşılaştırması konulu dijital seminerde çalışanlardan gelen soruları da yanıtlayan Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı König; “Sosyal Finans Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldığım zaman Birevim merkezi ve şubelerini görme fırsatım olmuştu. Özellikle sıra tespitine katıldığım sırada, ailelerin yüzlerinde gördüğüm mutluluk çok etkileyiciydi. İnovatif yaklaşımlarınızdan çok etkilendim ve başarılı buldum. 3 yılda, 3 milyon aileye ulaşma hedefinize de çok kolaylıkla ulaşacağınıza eminim. 1000’den fazla çalışanınızla bu çok da şaşırtıcı olmayacak benim için. İnsanların hayallerine dokunuyorsunuz bu nedenle bunun sürdürülebilir olması için de çalışmalar yapacağınızdan da hiç şüphem yok. “ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.