DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Black Desert “Voice of Adventurers-İstanbul” etkinliği yoğun ilgi gördü

    Black Desert “Voice of Adventurers-İstanbul” etkinliği yoğun ilgi gördü
    29.03.2019
    A+
    A-

    Maceracıların büyük ilgi gösterdiği “Voice of Adventurers-İstanbul” etkinliği eğlenceli anlara sahne oldu. Black Desert Türkiye ve MENA’nın ilk çevrimdışı etkinliğinde maceracılar fikir alışverişinde bulunarak kutlamalara katıldı.

    Maceracılarla bir araya gelen Black Desert Türkiye ve MENA ekibi, katılımcılardan gelen geri bildirim ve fikirler ile Voice of Adventurers-Istanbul etkinliğine ev sahipliği yaptı. Kalabalığın coşkuyla karşıladığı etkinlik 23 Mart Cumartesi günü yapıldı. Gün boyunca oyunla ilgili birçok konu üzerine sohbet gerçekleştirildi.

    Deneyimli maceracılar ödülleri topladı

    Soru cevap üzerine söyleşi yapılan etkinlikte deneyimli maceracılar, Black Desert Türkiye ve MENA tarafından ödüllendirildi. Maceracılar, etkinlikte keyifli vakit geçirerek yeni dostluklar ve yeni ittifaklar kurdu. Türkiye ve MENA’dan maceracılar, Voice of Adventurers-İstanbul’da oyunun ruhunu yansıttı. Katılımın yüksek olduğu etkinlik, Black Desert Türkiye ve MENA’nın önümüzdeki dönemlerde yapacağı çevrimdışı etkinliklere zemin hazırladı. Unutulmaz ve heyecan verici anların yaşandığı etkinlikte maceracılar hem soruları cevapladı hem de birbirinden değerli ödüller kazandı.

    Yeni içerikler için ipuçları verildi

    Black Desert Türkiye ve MENA ekibi, ileride gelebilecek yeni içerikler ile ilgili ipuçlarını maceracılarla paylaştı. Bu kapsamda yeni içerikler ve değişiklikler oyuncuları heyecanlandırdı. Maceracılar geri bildirimde bulunarak fikirlerini Black Desert ekibi ile paylaştı. Maceracılar, Black Desert Türkiye ve MENA hakkında sorduğu sorular, paylaşılan ve önerilen fikirler ile Black Desert dünyasına doğrudan ulaşma imkanı buldu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.