DOLAR 32,5746
EURO 34,8999
ALTIN 2435,555
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boccaporto’ya 7. ödül IDEA’dan

    Boccaporto’ya 7. ödül IDEA’dan
    05.10.2018
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına sunduğu estetik bakış açısı ve ergonomi ile tasarım dünyasını etkisi altına alan Koleksiyon’un Boccaporto’su ödüle doymuyor. Koleksiyon’un “Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı” teması altındaki tasarımlarından Boccaporto, Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği tarafından verilen IDEA 2018’de Gümüş Ödül’ün de sahibi oldu.

    Ortak alanlar ve açık ofislerde çalışmaya yeni bir yorum getiren ve Koleksiyon’un “Self-Organised Workplace / Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı” teması altında sunulan tasarımlarından Boccaporto, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Boccaporto, Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Derneği tarafından bu yıl 38’incisi düzenlenen IDEA 2018’de Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

    Boccaporto’nun IDEA 2018’de ödüle layık görülmesinden onur duyduklarını belirten Koleksiyon Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan, “Kalabalık ortamlarda bile özel alan ihtiyacını karşılayan tasarımıyla Boccaporto, pazar için eşsiz bir ürün” dedi.

    İtalyan tasarım stüdyosu Metrica tarafından Koleksiyon için tasarlanan Boccaporto, çevre ile iletişimi ideal düzeye taşıyarak hem bireysel hem kolektif çalışmalar için uygun ortamı kullanıcısına sunuyor. Boccaporto aynı zamanda iç bölümünde kullanılan LED aydınlatma, enerji ve güç donanımı sayesinde havaalanı ve kütüphane gibi kalabalık mekânlarda özel bir çalışma ortamı sunuyor.

    Mekân içinde mekân yaratarak ortak çalışma alanlarında ihtiyaç duyulan bireysel konsantrasyonun güçlendirilmesini sağlayan Boccaporto, 2-3 kişiyi ağırlayabilen modeli ile de bireysel kullanımların yanı sıra ekip çalışmaları için gereken izole ortamın yaratılmasına izin veriyor.

    Boccaporto ödüle doymuyor

    Tasarımı ve teknolojik donanımıyla öne çıkan Boccaporto, son olarak EDIDA (Elle Decor International Design Awards) Ödülleri’nde “Oturma Ünitesi” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olmuştu. Boccaporto ayrıca “Interior Design dergisi tarafından düzenlenen “Yılın En İyisi Ödülleri”nde mobilya kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüş, NeoCon 2017’ye damgasını vurarak büyük beğeni toplamış, 2017’de Design Turkey Üstün Tasarım Ödülü’nü almış, Interior Design dergisinin düzenlediği HiP Ödülleri’nde en iyi çalışma alanı seçilmiş, BUILDINGS Dergisi’nin Yenilikçi Ürün Ödülleri’nde de büyük ödülün sahibi olmuş, AIT 2016’da “Innovation Award” ile ödüllendirilmişti. Boccaporto bu ödülle birlikte çıktığı ilk günden bu yana 7 ödülün sahibi oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.