DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Brand Week Istanbul sona erdi

    Brand Week Istanbul sona erdi
    11.11.2017
    A+
    A-

    Hafta boyunca “Legends” temasıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nden tüm dünyaya yaratıcılık yayan ve birbirinden efsane konuşmacıları ağırlayan Brand Week Istanbul, sona erdi. Pazarlama, yaratıcılık, eğlence ve spor başlıkları altında efsane konuşmacılar eşliğinde birçok ilham verici oturumun gerçekleştiği Brand Week Istanbul’a farklı sektörlerden binlerce kişi katıldı.

    Beşinci yılında Zorlu PSM’de gerçekleşen yılın en ilham verici haftasının ilk günü olan “Pazarlama Günü”nde; iş adamı ve pilot sıfatlarıyla da tanınan, Iron Maiden grubunun solisti Bruce Dickinson, besin futüroloğu Morgaine Gaye, kokuların iTunes’u olarak tanımlanan Onotes platformunun yaratıcısı Dr. David Edwards ve pazarlama dünyasında alanında uzman birçok isim deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

    Aynı gün yapılan yapay zeka ve dijital İK seminerleriyle yapay zeka konusunda katılımcılar Zehra Çataltepe, Tanju Çataltepe ve Soner Canko; dijital İK konusunda da Y jenerasyonuyla çalışmak konusunda paylaştığı püf noktalarla Benoit Vancauwenberghe gibi konuşmacıları dinleme fırsatı yakaladı. “Pazarlama Günü” akşamında yapılan Felis Ödül Töreni’ndeyse İskender Paydaş ve onun performansına konuk olan Ferman Akgül katılımcılarla buluştu.

    “Yaratıcılık Günü” başlığında oturumların gerçekleştiği ikinci günde ise Apple’ın dünyaca ünlü kreatif direktörü Ken Segall, dünyanın en genç CEO’su Jenk Oz ve “2020 Vizyonu: Geleneksel Kuralları Unutun” başlıklı konuşmasıyla Facebook’un Global Pazarlama Direktörü Sarah Personette, modern Müslüman tüketici hakkındaki konuşmasıyla Sawsan Abdillahi, “Yılın Kreatifi” Anselmo Ramos, “Art of Collaboration” oturumuyla Can Bonobo, Alper Eroğlu,Sami Basut ve yine aynı başlıkta komedi efsanesi Cem Yılmaz Brand Week Istanbul sahnesindeydi. “Yaratıcılık Günü”ne eşlik eden CX ve tüketici davranışları seminerlerinde Migros Pazarlama Direktörü Kına Demirel, Gemius Ülke Müdürü İdil Kesten gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı. Gecenin yine kapanışını yapan Felis Ödül Töreni’nde İskender Paydaş ve Fatma Turgut sahnede yerini aldı. Felis Ödül Töreni bitiminde yapılan after party’de yer alan Ezhel performansıyla katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı.

    “Eğlence Günü” olarak Brand Week Istanbul’da konumlanan üçüncü gününde konuşmacılar arasında10 Kasım’da vizyona girecek yeni filmi “Yol Ayrımı” öncesinde Brand Week Istanbul’un onur konuğu olan Yavuz Turgul, iki Grammy ödüllü tasarımcı Stefan Sagmeister ve “Zirvede Kalabilmek” başlıklı konuşmasıyla MFÖ grubundan Fuat Güner de vardı. Aynı gün yapılan “Brands for Good” oturumlarında Big Issue dergisinin efsanevi kurucusu John Bird, “Onuncu Ay” projesi kapsamında Ayşe Arman, “365 Gün Sağlıklı Yaşam” başlığında Pınar Saltat, Dilara Koçak ve Murat Aksoy gibi isimler dinleyicilerle buluştu. UX ve Programatik seminerleri Studio sahnesinde yerini alırken, Instagram İş Geliştirme Direktörü Priya Patel tarafından bir workshop da burada yapıldı. Günün kapanışı ise Engin Eraydın ve Murat Beşer’in performansıyla “Legends” konseptli parti ile gerçekleşti.

    Yılın en ilham verici haftasının son günü olan “Spor Günü”, iletişim ve spor dünyasının efsane isimlerini buluşturdu. Sportsnet Group ve Mediacat işbirliğinde, beIN Sports desteğiyle oluşturulan “Spor Günü”nde, Türkiye’den ve dünyadan birçok efsane konuşmacı, spor ve markaların birbiri üzerindeki etkisini masaya yatırdı. Günün konuşmacıları arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, beIN Sports Prodüksiyon Direktörü Bruno Bensimon, dünyaca ünlü futbolcu Eric Abidal, Google’ın Biletleme ve Etkinlik Endüstri Başkanı Michal Lorenc ve Beşiktaş’ın efsane üçlüsü Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.