DOLAR 32,5993
EURO 34,8797
ALTIN 2497,583
BIST 9623,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu hafta sonu çocuklar GOMYAP Atölyesi’nde buluşuyor

    Bu hafta sonu çocuklar GOMYAP Atölyesi’nde buluşuyor
    20.09.2017
    A+
    A-

    İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi, İzmirli minikleri birbirinden güzel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

    Çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve yaratıcılığı teşvik eden Geometrik Oyun Atölyesi, 23-24 Eylül tarihlerinde çocukları Ege Perla’da karşılıyor. Tatil dönüşü eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşamak isteyen tüm İzmirli çocuklar GOMYAP Atölyesi’nde buluşuyor.

    Oyun çocuklar için keşfetmek, öğrenmek ve kendini ifade etmek demektir. Çocuk, oyun ile öğrenir. Bir parça kağıttan hayal gücüne göre neler yaratabileceğini görmek çocuklar için eğlendirici bir sanattır. Oyunun kalbinde haz almak yatar. Haz ise yapılan aktiviteyi tekrar etme isteğini doğurur. Tekrar etmenin ardından ustalık gelir. Ustalaşmak ise kendine güven ve başarı hissi yaratır. 23- 24 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Gomyap Atölyesi’nde çocuklar kağıt kullanarak ortaya neler çıkarabilecekleri görecek.

    Hafta sonuna renk katmak, eğlenirken öğrenmek isteyen tüm çocukları GOMYAP Atölyesi’ne bekliyoruz.

    GOM nedir?

    GOM, 6 yaş ve üzerinde herkes için tasarlanmış eğitici bir oyuncaktır. 3 boyutlu formlar tasarlayıp, inşa etmek için kâğıt modüllerden oluşur. Sonsuz sayıda kütle tasarlayabileceğiniz oyun yaratıcılığın sınırlarını genişletir. Alternatif eğitim sistemlerinin etkinleştiği bu dönemde bir tasarım oyuncağı olarak ince motor becerisi, fikir yürütme, ruhsal ve sanatsal ifade, renk & sayı algısı, işbirliği, sabır, bağlılık vb. konularına katkı sağlar. Yaratıcı fikirlerin üretiminde, içindeki yaratıcıyı ortaya çıkarabilecek, yaratma cesaretine sahip nesiller yetişmesine destek olmak ister.

    Etkinlik ücretsizdir.

    Rezervasyon yapılması rica olunur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.