DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
BIST 9934,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor

    Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor
    Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’ın stratejik noktasında yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe kaplamasına başlandı. 41 kattan oluşan Bumerang Kartal’ın dış cephe kaplamasını Şenyuva ve Çuhadaroğlu üstlendi. Uygulanacak alüminyum stick cephe sistemlerinin kaba yapı ile birleştiği hat boyunca sürekli olarak teşkil edilecek bağlantılar, “İçeriden buhar sızdırmaz, dışarıdan su ve rüzgar (hava) geçirmezlik” prensibine; su ve hava geçirimsizliği sağlamak için de kısmi buhar geçirimli özelliğe sahip. Camlar ise temperli, güneş koruma ve yüksek ısı yalıtım kaplamalı özelliklere sahip.
    YANGINA DAYANIKLI BARİYERLER
    Projenin kat geçişlerinde ise yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri yer alıyor. Yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri sadece tavan-cephe birleşiminde değil, ayrıca düşey duvar-cephe birleşimlerinde de uygulanacak. Kaba inşaatın tamamlandığı Bumerang Kartal yapımına yeni başlanan şık dış cephe tasarımıyla hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de yangına dayanıklılığı ile can güvenliğini üst seviyelere taşıyor.
    ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR
    Özkartallar A.Ş. güvencesiyle, Kartal Metrosu’na 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan Bumerang Kartal , kapanmaz koru ve deniz manzarasına  sahip ve doğa dostu özellikleriyle dikkat çekerken, projenin çevresinde adliye, hastane, AVM, havalimanı gibi önemli merkezler yer alıyor. Katların birbirini görmediği, 9. kat itibarıyla Adalar manzarasına sahip olan Bumerang Kartal projesinde teslim tarihi Eylül 2020.
    60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip, 10 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan Bumerang Kartal projesi 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. Ofis ve dairelerin 64 metrekare ila 374 metrekare arasında değiştiği Bumerang Kartal projesinde metrekare fiyatı 6 bin 900 liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi olan Bumearang Kartal’da yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Yatırımcıların konut kredisinden faydalanabildiği Bumerang Kartal’da ayrıca şirket bünyesinde yüzde 50’i peşin, geri kalan yüzde 50’ı proje bitiş tarihine kadar 0 komisyonla vadelendirilme seçenekleri bulunuyor.
    Bumerang Kartal, seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, profesyonel yönetim gibi donatılara sahip. En son teknoloji ve akıllı bina sistemleriye donatılan Bumerang Kartal’da ofis katları, mutfak ve ıslak zeminler tamamlanıp zeminler ve tavanlar yapılıp; daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar teslim olarak hazırlanıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.