DOLAR 32,3329
EURO 35,1892
ALTIN 2246,671
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bürotime Kosova’da yeni showroom açtı

    Bürotime Kosova’da yeni showroom açtı
    26.07.2018
    A+
    A-

    Yatırımlarına dünya markası olma yönünde hız kesmeden devam eden Bürotime, yurt dışındaki dokuzuncu konsept showroomunu Kosova’da açtı. Showroom, başkent Priştine’nin en önemli caddesi Tahir Zajimi üzerinde yer alıyor. Kosova Ekonomik Kalkınma Bakanı Besim Beqaj, Kosova Baro Başkanı Osman Havolli’nin katılımı ile gerçekleşen açılışa seçkin davetliler de katıldı.

    Geleceğin ofislerini kaliteli, fonksiyonel ve özgün bir şekilde tasarlayan Bürotime, yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında, iki katlı ve 700 metrekare alana sahip dokuzuncu konsept showroomunu Kosova’nın başkenti Priştine’de açan firma, şık ve yenilikçi tasarımlarıyla bölgede büyük yankı uyandırdı. Bürotime, 2018 yılı içersinde Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki yurt dışı konsept showroom sayısını 20’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

    Bakanların katılımı ile açıldı

    Kosova’da gerçekleştirilen showroomun açılış seremonisine Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, Bürotime Genel Müdürü Şaban İren, Uluslararası Satış Direktörü Ahu Akder, Kosova Ekonomik Kalkınma Bakanı Besim Beqaj, Kosova Baro Başkanı Osman Havolli ve seçkin davetliler katıldı.

    GREENGUARD Gold sertifikası ile üretim yapmakta olan ve ürünlerini 50’den fazla ülkeye ihraç eden Bürotime’ın konsept showroomları bulundukları pazarlarda hem perakende satış yapmayı hem de taahhüt projelerine imza atmayı amaçlıyor.

    Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, “2002 yılında ilk yurt dışı satışını gerçekleştirdikten sonra, üzerine sürekli yeni ilerlemeler kaydederek bugün bu noktaya geldik. Şimdi Kosova’da dokuzuncu konsept showroomuzu açtık. Türkiye ve Kosova ile Türkiye ve Umman arasındaki ikili ilişkilerin ve son dönem ticari yakınlıklarının, mağazalarımızın etkinliğini arttıracağına ve satışlarımızı üst seviyelere çıkaracağına inanıyoruz. 2008 yılında dünyanın devlet destekli ilk ve en kapsamlı markalaşma programı Turquality ile ulusal marka olma yolunda önemli bir adım attık, şimdi hedefimiz 2018 yılı sonuna kadar yurt dışında 20’nin üzerinde showroom açarak global marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemek.” açıklamasında bulundu.

    Hedef yurt dışında 20 mağaza

    Bugüne dek Mısır, Irak, Suudi Arabistan,Bosna-Hersek, Kenya, Almanya, Gürcistan, Katar ve en son Kosova olmak üzere toplam dokuz showroom açılışı gerçekleştiren Bürotime, 2018 yılında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da toplamda 20’den fazla mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

    Ürünleri uluslararası kalite sertifikalı

    Bürotime, yaşam kalitesini iyileştiren ve kullanıcıya iç mekân hava kalitesi yüksek ortamlar sunan ürünleri ile Türkiye’de Greenguard Gold sertifikası almaya hak kazanan ilk ofis mobilyaları üreticisi unvanına sahip. Uçucu organik madde (VOC) emisyonunun okul ve sağlık tesislerinde dahi kullanılabilecek en düşük seviyede tutulmasını düzenleyen uluslararası geçerliğe sahip Greenguard Gold sertifikası, emisyon standartlarına uyan, kimyasal emisyonu çok düşük ürünlerin geliştirilmesini garanti eden üreticilere veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.