DOLAR 32,4979
EURO 34,7338
ALTIN 2483,02
BIST 9492,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çakı tasarımına yeni bir soluk

    Çakı tasarımına yeni bir soluk
    25.07.2018
    A+
    A-

    Dünya Çapındaki Favori Mekanlar” konulu yarışması ile çakı tasarımında tüketiciye söz hakkı veren Victorinox, 62 ülkeden gelen 876 yaratıcı tasarımı kullanıcıların oylamasına sundu. Oylama sonucunda seçilen ilk 10 tasarımını ürünlerle hayata geçirecek Victorinox’un bu seneki tasarımlarından biri de Türkiye’nin en önemli turistik bölgelerinden Kapadokya oldu. Tasarımlar arasında Kapadokya’nın yanında Paris, New York, Londra temalı tasarımlar da bulunuyor. Tüketici ile işbirliğine giden Victorinox çakılar, işlevselliğinin yanında göze de hitap ediyor.

    100 yılı aşkın geçmişi ile tüketiciler tarafından sevilen, kaliteli ürün üretimini kendine ilke edinen İsviçre markası Victorinox, çakı tasarımı için sözü tüketiciye bıraktı. Her yıl düzenlenen tasarım yarışmasında yüzlerce tasarımı değerlendiren Victorinox, en beğenilen çalışmaları ürünlerine uyguluyor. Sınırlı sayıda üretilen tasarım çakılar arasında bu yıl Kapadokya’da yer alıyor. 62 ülkeden çok sayıda katılımcının yaratıcı fikirlerinin oylamaya sunulduğu yarışmada en çok oy alan 10 ülkenin en güzel mekanları seçildi. Çok sayıda fikirden sıyrılarak ilk ona giren tasarımlar arasında Kapadokya temalı çakılar koleksiyonun en beğenilen ve öne çıkan parçalarından biri oldu.

    Klasik çakı tasarım anlayışını bozan, yeni ve modern dokunuşlarla farklılığında öncüsü olan Victorinox, tasarımlarını farklı alternatifler yaratarak tüketicilerin zevkine bırakıyor.

    Küçük tasarımlar büyük işler
    Anahtarlık halkası, cımbız, küçük bıçak, kürdan, makas, tırnak törpüsü, tornavida gibi fonksiyonları ile tüketiciye kolaylık sağlayarak beğenisini kazanan Victorinox Çakılar, tasarımındaki farklılık, modernlik ve şıklık ile çakı serilerine yeni bir soluk getiriyor. 58 mm boyutu ve 21 gr ağırlığı ile her yere kolaylıkla sığarak, ihtiyaç duyulan her anda yardımcınız oluyor. 180 ülkede satışı başlanan çakılar piyasada sınırlı sayıda bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.